IFLScience! Samantha, păpușa sexuală, deșelată de vizitatorii unei expoziții IT! -video

29 Sep 2017

N-a fost o zi prea bună pentru robotul sexual Samantha la festivalul Ars Electronica, din Linz! Blondă, ochi albaștri, proporții perfecte, Samantha a trebuit să suporte, cu stoicismul specific unui android construit pentru plăcerea oamenilor, mii de pipăieli ale bărbaților înfometați de sex...

  • IFLScience! Samantha, păpușa sexuală, deșelată de vizitatorii unei expoziții IT! -video

Înainte de-a fi deșelată de pasiunile pe care le-a născut printre vizitatorii expoziției de produse IT, Samantha s-a zbânțuit printre ei, împărțind îmbrățișări și vorbe bune, pentru că este un robot care se poate exprima în mai multe limbi de circulație internațională și poate simți atunci când este atinsă, doar nu degeaba valorează aproximativ 4.000 de dolari.

Interesul masculilor s-a manifestat cu frenezie pentru Samantha, dar a lăsat urme adânci - două degete rupte, sânii, total distruși, brațe, picioare - cu daune majore, astfel încât, pentru a putea ieși din nou în public robotul trebuie recondiționat în întregime.

"Oamenii pot fi cu adevărat răi, pentru nu înțeleg tehnologia și pentru că nu trebuie să plătească pentru a o avea la dispoziție. S-au comportat ca niște barbari cu păpușa sexuală. Samantha a fost construită să îndure multe, dar asta a fost prea de tot", a declarat, amărât, constructorul robotului.

Ca să plece totuși cu inima împăcată, constructorul se poate mândri că a reușit să vândă câteva modele la târgul de tehnologie. Deloc ciudat, păpușile sexuale au fost achiziționate de mai multe case de toleranță, interesate după marele succes al unei reprezentante ale ramurii - păpușa Fanny - care a făcut furori într-un bordel din Viena, devenind mai populară chiar decât fetele care lucrau acolo!

"Robotica și inteligența artificială mai au un lung drum de parcurs până a ajunge la gradul de sofisticare prezentat în serialul Westworld, dar putem remarca faptul că deja întâlnim păpuși folosite în industria sexuală și ne putem aștepta cât de curând să vedem mai des și roboți", a declarat pentru IFLScience profesorul Noel Sharkey, de la Universitatea Sheffield.

Samantha, robotul sexual

SHARE