Dacă ai iPhone 7, nu pleznești neapărat de deșteptăciune! - video

25 Sep 2016

După ce Apple a lansat noul smartphone iPhone 7, și varianta sa expandată, iPhone 7 Plus, multe gânduri și pofte s-au născut în masa consumatorilor:"Îl vreau! My precioussss!". S-a lăsat cu cozi la magazine, ca pe vremurile de tristă amintire ale comunismului, dar, pentru cei pentru care singurul țel în viață este să fie admirați și invidiați atunci când își lasă, voit neglijent, telefonul la vedere, a meritat!

  • Dacă ai  iPhone 7, nu pleznești neapărat de deșteptăciune! - video

De ceva vreme se poate spune că smartphone-urile sunt chiar mai inteligente decât unii dintre noi, afirmație demonstrată și de ultima întâmplare în care destui proprietari de iPhone 7 au luat de bune indicațiile oferite de un videoclip postat pe internet, care oferea o modalitate prin care ar fi putut redobândi accesul la jack-ul de conectare al căștilor, eliminat de Apple din configurația noului model de iPhone.

Nu trebuie să fii un geniu să realizezi că orice burghiu de bormașină, înfipt într-un smartphone, va produce nu doar o gaură în dispozitiv, ci și totala lui ieșire din funcțiune. Dar, se pare că destui utilizatori de iPhone 7 n-au atins nici măcar acest prag al inteligenței, fiindcă după ce și-au găurit telefoanele au contactat Apple pentru a se plânge de faptul că sunt doar proprietarii unei bucăți de aluminiu, care mai e bună doar la bătut cuie...

"Hei, am urmat întocmai instrucțiunile, dar nu am găsit niciun jack pentru căști, iar telefonul nu mai pornește. Trebuie să instalez o nouă aplicație?", "Mulțumesc frate, din cauza ta, am aruncat la gunoi 700 de dolari" "Să te fut, idiotule! Ecranul a devenit negru chiar în momentul în care am băgat burghiul in aparat!", "Nu merge! A început să scoată fum!!!", "Am încercat să-i fac o surpriză tatălui meu și am așteptat să adoarmă. Voi avea grijă să-ți închidă canalul de Youtube!" , câteva din comentariile utilizatorilor care au fost dornici să încerce experimentul...

Clipul video a fost produs de TechRax, cei care i-au mai sfătuit pe proprietarii de iPhone să bage dispozitivul în Coca-Cola, azot lichid, sau să-l cocoșeze cu lovituri de ciocan.

Deh, au smartphone, minte ce le mai trebuie...

SHARE