Panică! WhatsApp nu mai funcționează, în special pentru utilizatorii europeni

03 Noi 2017

Aplicația de mesagerie WhatsApp nu mai funcționează pentru mii de utilizatori la nivel mondial, disfuncționalitatea fiind întâlnită în special în țările europene.

  • Panică! WhatsApp nu mai funcționează, în special pentru utilizatorii europeni

Chiar și aplicația WhatsApp Web, care poate fi utilizată de pe laptopuri sau desktopuri, este afectată de aceeași problemă.

Utilizatorii nu mai pot trimite mesaje, iar aplicația afișază un mesaj potrivit căruia încearcă să se conecteze, fără succes. Problemele cu Whatsapp au început în jurul orei 8 dimineața, iar până acum aproximativ 60% dintre utilizatori au fost afectați.

Site-ul downdetector.com publică o hartă cu zonele afectate, din care se remarcă dificultăți în utilizare în Marea Britanie, Germania, Belgia, Olanda, Italia, Spania, România, Finlanda, dar și unele zone din Asia sau America au fost afectate.

Deocamdată nu este clar ce anume a cauzat defecțiunea aplicației sau când aceasta va putea fi utilizată în mod normal. Dacă sunteți printre cei fără noroc, până la remediere, nu disperați,apelați la bătrânele SMS-uri și scuipați în sân să nu pice și Facebook!

SHARE