O mamă cere pentru acasă mâncarea de la grădinița copilului când acesta lipsește. „Am plătit pentru ea”

O mamă cere pentru acasă mâncarea de la grădinița copilului când acesta lipsește. "Am plătit pentru ea"

O mamă și-a exprimat părerea pe un grup de parenting, declarând că ea consideră că ar fi firesc să primească porția de mâncare a fiicei sale de la grădiniță, chiar și atunci când aceasta lipsește, scrie kidspot.com.au.

Tema a fost abordată de o mamă din Australia, pe grupul de Facebook SydneysMum dar, cu siguranță, problema e aceeași oriunde în lume.

Mama și-a expus foarte clar punctul de vedere, declarând că dacă ea plătește pentru prânzul de la grădiniță al fiicei sale în fiecare zi, i se pare firesc să-l ia acasă, atunci când fetița lipsește.

”Vreau să îi spun personalului școlii că eu plătesc pentru mesele fiicei mele și în zilele în care ea lipsește, ar putea să îmi oprească porția ei și să mi-o dea.

Locuim foarte aproape și ar putea face asta, plus că m-ar ajuta să nu mai pierd timpul cu pregătirea mâncării. E prea deplasat să fac asta?”, a scris femeia în postarea sa.

Unii părinți au fost de acord cu ea, în fond, e o idee care are logică, dar unora li s-a părut nefirească.

”Nu am auzit niciodată, pe nimeni, să facă așa ceva. E ca și când le-ai cere și șervețelele umede pe care le-ar fi folosit fetița ta la grădiniță. E ciudat”, a spus un părinte.

”Eu nu aș face asta niciodată. Mi se pare că ești leneșă”, a scris o mamă într-un comentariu.

”Cred că răspunsul universal la întrebarea ta este DA. Da, e deplasat să ceri porția de mâncare a copilului tău ”.

Printre comentariile negative, au existat și susținători ai acestei idei.

”Eu zic să încerci. Ce se poate întâmpla? În cel mai rău caz, te vor refuza”.

”V-ați gândit că această familie are dificultăți financiare și acesta este motivul pentru care vrea să ia prânzul fetei acasă? Aveți puțină umanitate”, a scris altcineva.