Moment penibil la Oscar. Câștigătorul pentru "cel mai bun film", anunțat greșit - video

27 Feb 2017

Pentru prima dată în istoria premiilor Oscar, câștigătorul unei categorii importante - "cel mai bun film", a fost anunțat greșit, stârnind rumoare și stupoarea printre participanți și privitorii spectacolului.

  • Moment penibil la Oscar. Câștigătorul pentru "cel mai bun film", anunțat greșit - video

Momentul a fost prezentat de Faye Dunnaway și Warren Beatty. "E un privilegiu pentru noi să prezentăm ultimul premiu al serii. Filmele pe care le onoram ne-au inspirat, ne-au adus bucurie, tristete sau poate chiar ne-au schimbat mentalitatea", a spus Faye Dunaway.  "Idealul nostru din politică e acelasi cu cel din artă, să ajungem la miezul adevărului”, a completat-o Warren Beatty.

După câteva clipe de ezitare, după ce i-a arătat hârtia scoasă din plic și lui Faye Dunnaway, Beatty a rostit numele câștigătorului - La la land.  

Producătorii filmului La la land au urcat pe scenă și au ținut discursurile de mulțumire. La finalul unuia dintre discursuri, un producător face o precizare care lasă lumea cu gura căscată -  "...chiar dacă am pierdut!".

Organizatorii interven la microfon și anunță că s-a făcut o greșeală și au anunțat că adevăratul câștigător al Oscarului pentru cel mai bun film este Moonlight, avertizând că nu este o glumă!

Beatty a încercat să explice momentul, spunând celor prezenți că pe foaia pe care a scos-o din plic scria "Emma Stone - La la land" și că nu a încercat să facă o glumă.

Jimmy Kimmel, prezentatorul spectacolului, a încercat să liniștească cu umor apele, afirmând că momentul n-a fost tocmai penibil, fiindcă au putut fi ascultate mai multe discursuri de mulțumire decât de obicei.

Oscar 2017. Cel mai bun film, câștigătorul anunțat greșit

 

SHARE