Andreea Berecleanu s-a căsătorit, din nou! - video

18 Sep 2016

  • Andreea Berecleanu s-a căsătorit, din nou! - video
  • Andreea Berecleanu s-a căsătorit, din nou! - video
    Andreea Berecleanu și Constantin Stan, soț și soție

La 41 de primăveri trecute, chiar astăzi, Andreea Berecleanu a etalat din nou albul virgin al rochiei de mireasă în fața ofițerului de stare civilă, nimeni alta decât prietena Gabriela Firea, primarul Bucureștilor, jurând dragoste eternă medicului estetician Constantin Stan. 

Căsătoria a fost "secretă", fiind livrată doar unui cotidian care a avut timp să înregistre în exclusivitate imagini de la locul faptei.

Înainte să ifacă pasul către locul în care își unea destinul cu cel al alesei sale, Constantin Stan a scăpat - de emoții oare? - cartea de identitate din mână. Probabil că se va discuta foarte mult în emisiunile de specialitate de la televiziune, dacă o fi semn bun sau dacă e unul de rău augur pentru proaspătul cuplu.

”Suntem fericiţi şi foarte emoţionaţi”, doar atât a dorit sau a putut să spună Andreea Berecleanu vânătorilor de mondenități.  Am avut lacrimi în ochi!”, a fost completarea mult mai melancolică a proaspătului soț, Constantin Stan.

Primul buchet livrat miresei a nemulțumit total, drept pentru care a fost returnat, Cel de-al doilea a avut mai mult noroc și a însoțit-o pe Berecleanu până în momentul în care a rostit răspicat necesarul "DA!" și încă mult după aceea, la pozele drept suvenir de amintire.

Constantin Stan e cu 18 ani mai în vârstă decât Andreea Berecleanu, dar e estetician și din țâțele, ridurile și adipozitățile vedetelor autohtone a adunat o avere considerabilă, care îi oferă Andreei Berecleanu mai mult decât sperase vreodată în viață, nu foarte amară și nici foarte tristă nici până acum.

Masa, dansul și felicitările au loc într-un restaurant select din nordul Bucureștiului.

"Trăiesc împreună cu copiii mei (Eva şi Petru - N.R.) alături de un om care îşi doreşte să fim fericiţi. Asta ne transmite în fiecare zi. Constantin ştie exact ce viaţă frumoasă şi plină au avut copiii mei şi nu vrea să schimbe acest lucru. E prietenul lor, partenerul de discuţii de orice fel, de joacă, de teme, ba chiar de multe ori se transformă el însuşi în copil de dragul lor şi al meu. Am încredere în deciziile pe care le ia şi ştiu că în fiecare dimineaţă, fie că este cu noi acasă, fie că este plecat în lume să opereze, primul lui gând este către noi”, declara prin 2013 Andreea Berecleanu.se la un moment dat Andreea.

"Andreea Berecleanu are cel mai frumos chip pe care l-am văzut. Ea nu a avut nevoie de ceva complicat. Puţin botox injectat periodic este suficient în cazul ei", o analiza Constantin Stan pe Andreea Berecleanu, în aceeași perioadă, și un pic parcă din punct de vedere profesional și mai puțin sentimental.

Din perspectiva pe care o lasă în urma sa, prin comportament și  determinare, după poveștile auzite despre ea de pe vremea în care lucra prin Pro TV,  nimeni nu ar putea băga mâna în foc că Andreea Berecleanu n-ar fi virgină în noaptea nunții, evident, pentru cel puțin a doua oară în viața ei! Oameni răi, deh!

SHARE