Andreea Marin reacționează pe Instagram, după ce a fost surprinsă alături de consulul României în Libia

02 Oct 2017

Probabil într-un moment de amnezie, Andreea Marin, altă vedetă construită artificial pentru publicul român, uită de faptul că sunt momente în care ne-arată cel puțin juma' de fund sub spuma de baie pentru a dobândi expunere mediatică. și, răspunde, ipocrit am zice, unei întrebări primite pe contul său de Instagram în care este chestionată despre noua sa relație, recent făcută publică de niște paparazzi.

  • Andreea Marin reacționează pe Instagram, după ce a fost surprinsă alături de consulul României în Libia

Răspunsul este ipocrit pentru că nu poți trata după bunul plac modul în care deschizi publicului viața personală, dacă ai deschis ușa o singură dată, fii sigură, Andreea, că ea așa va rămâne, indiferent de gradul de mironosiță pe care vrei să-l adopți după aceea!

Andreea Marin a fost văzută în compania lui Adrian Brâncoveanu, un bărbat în vârstă de 32 de ani, consulul României în Libia.

Curiozitatea, e drept excesivă, a îndemnat-o pe una din urmăritoarele contului de Instagram al Andreei Marin să întrebe direct la sursă - Marin - despre natura relației dintre cei doi.

Însă, la scurt timp, fanii de pe contul de socializare au întrebat-o direct, iar vedeta a fost sinceră și a încercat să lămurească situația, fără a confirma relația cu bărbatul alături de care a fost văzută în acest weekend.

“O întrebare la care sper să primesc un raspuns și nu un „block” ? De ce doar cand ai tu nevoie/dorești atentia presei, îți deschizi ușa casei, frigiderul, gradina etc., iar atunci când esti „prinsa pe nepregătite” ( de mana cu actualul ) îi tratezi de sus, sictirindu-i, te dezbraci de caracter aratand o față duplicitara? Seara buna!”, a fost comentariul fanei.

“Nu e nimic duplicitar in a decide ca nu vrei sa raspunzi oricarui personaj care isi permite sa te traga de maneca pe strada, agresandu-te cu intrebari, filmandu-te fara sa ceara acceptul. Cand esti abordat civilizat, raspunzi civilizat, pentru ca simti. Altfel, nu. Nu esti dator nimanui sa faci confesiuni despre viata intima, daca nu vrei”, a fost răspunsul Andreei Marin.

 

Hai-hui! #naturalbeauty #countryside #lifeisbeautifull #romania #love #life

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

SHARE