Antonia a născut un băiețel! Tot un Castellano

07 Dec 2016

Antonia a născut în această dimineață cel de-al doilea băiețel al lui Alex Velea, alături de care formează un cuplu din 2013.

  • Antonia a născut un băiețel! Tot un Castellano

"Da, am emoţii. Mari!", s-a confesat Antonia jurnaliștilor care stăteau ciopor în fața blocului, așteptând să plece spre maternitate.

Alex Velea și-a însoțit iubita la maternitate, declarând că Dominic, primul băiat al cuplului, în vârstă de doi ani, este pregătit să aibă un frățior și nu crede că va fi gelos pe noul născut."El e pregătit . Noi avem suficientă iubire încât să nu se simtă neglijat", le-a spus Velea acelorași ziariști.

Nu se cunoaște prenumele micuțului venit pe lume, părinții limitându-se să spună că este unul puternic și marcant. În schimb se cunoaște numele de familie, care va fi tot un Castellano, Antonia nereușind să finalizeze divorțul de fostul său soț, litigiul fiind custodia fetei celor doi, Maya, care locuiește în Italia, 

De ce nu și-a putut Alex Velea recunoaște cei doi copii cu Antonia? Pentru că este un proces extrem de anevoios. Conform legislației românești, orice nou născut al unui cuplu căsătorit dobândește automat numele tatălui. Deci, Antonia fiind încă soția lui Vicenzo Castellano, micuțul născut astăzi va purta numele acestuia de familie. 

Procedura prin care Alex Velea poate recunoaște în fața legii noul-născut se numește tăgăduire a paternității, și implică demonstarea faptului că tatăl biologic al noului-născut nu este și soțul legal al mamei, prin administrarea în fața instanței a unor probe ADN.

SHARE