Dan Chișu, amintiri cu Mihaela Rădulescu: O luam doar când se ...

08 Apr 2018

"Sunt sigur că vi s-a întâmplat ca taximetristul să nu aibă niciodată rest când vreți să plătiți cu o hârtie de 100 de lei. Cred că au un soft instalat în creier, prin care, cum vad hartia de 100, spun „N-am rest.”

  • Dan Chișu, amintiri cu Mihaela Rădulescu: O luam doar când se ...

Vă propun să faceți într-o zi așa: luați bani mărunți la voi și, cand se termina cursa de 12,45 lei, scoateti hartia de 100, spunandu-i „dați-mi 80 restul”. El din reflex o sa spuna „n-am rest” si atunci, din buzunarul celalalt, scoateti exact 12,45 lei. Mare lucru n-o să se întâmple, dar macar veți avea pentru cateva secunde bucuria sa-i vedeți fata aia de cretin mirat, uimit de propria-i prostie", a scris Dan Chişu pe Facebook.

Evident, postarea a adunat o mulțime de aprecieri și a coagulat și admiratori ai acestui tip de acțiune și din cei care au contestat-o, în majoritatea cazurilor taximetriști.

Dintre comentariile făcute la acest post, unul a atras în mod deosebit atenția, făcând referire la faptul că Mihaela Rădulescu a declarat în autobiografia sa că a practicat pentru o perioadă meseria de taximetrist și tot pentru o perioadă de timp a avut o relație cu Dan Chișu.

"Ma întreb dacă Răduleasca, atunci când era taximetristă, vă zicea din start: 20 lei cursa sau negociați?", a întrebat prietenul de pe Facebook.

Chișu a răspuns cu destul de multă lipsă de delicatețe, oarecum în stilul său direct: "Nu, pe ea o luam doar când se retrăgea!".

SHARE