Horaţiu Mălăele a recunoscut care este cel mai urât lucru pe care l-a făcut în viaţă

12 Oct 2017

Într-un interviu acordat ziaristului Claudiu Petrişor, pentru LIbertatea, actorului Horaţiu Mălăele i-a fost pusă întrebarea “Care este cel mai urat lucru pe care l-aţi făcut în viaţa dumneavoastră. Răspunsul nu s-a lăsat aşteptat. 

  • Horaţiu Mălăele a recunoscut care este cel mai urât lucru pe care l-a făcut în viaţă

“Când eram în clasa 3-a, un băiat din şcoală a fost bănuit că a pupat o fată. Directorul a făcut un proces public. Pentru că şi eu, sfrijit, rău şi ochelarist, eram îndrăgostit nemărturisit de acea fată, m-am aflat în echipa de turnători. Dar cum viaţa m-a izbit mai apoi de turnători autentici, mi-am făcut mai puţine probleme de conştiinţa”, a răspuns Horaţiu Mălăele.

La finalul interviului, marele actor a adăugat: Aş vrea să se mai ştie că sunt conştient de faptul că „nu poţi face un bine fără să nu plăteşti pentru el”, aşa încât  îmi cer ietare dacă rătăcirile mele pământene au supărat pe cineva” .

Articolul poate fi găsit la această adresa: https://www.libertatea.ro/ultima-ora/mălăele-mimarea-actului-sexual-în-filme-duce-la-naşterea-cinefililor-de-mâine-486772

SHARE