Love is in the air! Imagini cu Simona Halep și iubitul său - foto

23 Sep 2016

Simona Halep este implicată într-o relație, iar media ține să-i prezinte iubitul ca un personaj misterios, necunoscut, deși lucrurile erau clare de ceva vreme, spuse direct și fără echivoc chiar de bunica ei...

  • Love is in the air! Imagini cu Simona Halep și iubitul său - foto
    Simona Halep
  • Love is in the air! Imagini cu Simona Halep și iubitul său - foto
    Simona Halep și iubitul său, Costa Sponta
  • Love is in the air! Imagini cu Simona Halep și iubitul său - foto
    Simona Halep și iubitul său, Costa Sponta, într-o decapotabilă, probabil un Porche de-al Simonei

"Lasă că are ea timp să se mărite. Se poate ca machidonii să se căsătorească cu români, sunt cazuri și aici pe stradă, dar noi nu vrem așa. Familia noastră, Halep, este foarte mare și niciunul nu a luat români. Cipani suntem. Eu i-am spus să ia machidon, să nu ia român. Mi-a zis așa: ”Maie, nu dau tată de rușine” (n.r. nu-l fac de rușine pe tata). Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept. Nu sunt lucrurile deloc încurcate. Nu, nu. Dacă nu știam nu spuneam. E cipan de-al nostru, taică-su fost cu noi la Tulcea, eu sunt din Tulcea. Au crescut toți la un loc. Eram prieteni toți acolo!", după cum spunea într-un interviu chiar bunica Simonei.

Deci, să recapitulăm, după cum știam,iubitul și viitorul soț al Simonei Halep este Costa Sponte, un tânăr "cipan" în vârstă de 27 de ani, fiul omului de afaceri Teia Sponte, unul dintre cei mai buni prieteni ai tatălui sportivei, Stere.

Tineri, frumoși și bogați, premise foarte bune pentru o relație de succes.Cum le stă împreună puteți vedea în galeria foto!

SHARE