Adela Popescu, în momentul în care a fost cerută în căsătorie de Radu Vâlcan. «Zi!», «Ce să zic?», «Scoate-l!»...

12 Oct 2017

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună de șapte ani, iar, la finalul verii, au sărbătorit doi ani de căsătorie.

  • Adela Popescu, în momentul în care a fost cerută în căsătorie de Radu Vâlcan. «Zi!», «Ce să zic?», «Scoate-l!»...

După ce s-a hotărât că nu se mai poate fără acte și biserică, Radu a pregătit momentul în care o va cere pe Adela în căsătorie până la cel mai mic detaliu, însă ea s-a prins și lucrurile au ieșit altfel.

La începutul relației, pentru a nu se simți apăsați de faptul că vor fi descoperiți de presă, colegii de pe platoul de filmare probabil resimțind că e ceva între ei, Radu a trecut-o granița pe Adela, chiar pe Podul Prieteniei, ce leagă Giurgiu de Ruse.

“Filmam împreună și încercam eu ușor, ușor să o asediez cu mesaje, cu o altfel de atenție în afară celei care era prezentă ca simpli colegi. Nu știam exact cum stăm, încotro o să meargă relația. Era un moment al nostru, special, prima întânire – să ne ferim de ochii presei și ne-am dus la Ruse în Bulgaria. Și am fost la Ruse, a fost foarte mișto, pentru că pe podul prieteniei era destul de aglomerat, era bară la bară. Am avut foarte mult timp să stăm de vorbă. A fost foarte frumos”, a povestit Radu Vâlcan pentru libertatea.ro.

“Am cerut-o în căsătorie, tot acolo, la Ruse, în același loc în care a avut loc prima noastră întâlnire. Nu am avut timp, pentru că începeam să am emoții și ea și-a dat seama de ce o chem acolo. Și zice: «Zi!», «Ce să zic?», «Scoate-l!», «Ce să scot?», «Scoate inelul!». A fost mișto!”, a spus Radu Vâlcan.

 

SHARE