Sișu și Puya - manifest pentru susținerea familiei tradiționale și a credinței în Dumnezeu

13 Noi 2017

Sișu și Puya au publicat pe pagina de Facebook a trupei La Familia un manifest pentru susținerea familiei tradiționale, patriotismul și credința în Dumnezeu.

  • Sișu și Puya - manifest pentru susținerea familiei tradiționale și a credinței în Dumnezeu

Într-un mesaj intitulat "Manifest La Familia”, cei doi fac un apel către cei care cred și simt la fel, cu destule greșeli gramaticale.

"Credem în Dumnezeu, credem în NEAM, mândrie națională și patrie. Credem în FAMILIA compusă doar din bărbat și femeie. Credem în FORȚA cuvintelor. Credem în NORMALITATE simplitate și suflet...moralitate. Credem în TRADIȚIE. Credem în UNITATE frăție și legătura de sânge. Credem în ROMÂNIA români și limba română.

Acest manifest nu este o provocare, ci mai degrabă un APEL către cei care cred și simt la fel. Este piatra de temelie, coloana vertebrală și sistemul de valori în care Sișu și Puya cred. Oricine are aceiași părere este invitat să ni se alăture și să nu stea deoparte...suntem O Mare Familie”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook a trupei.

Manifestul trupei a fost distribuit de peste 1.500 de persoane, însă au existat și critici la adresa mesajului promovat de cei doi. 
"Pentru mine La Familia însemna relatarea de la colțul străzii, bagabonții cu bune şi rele şi goana după bani. Nu mesaje patriotarde şi lozinci expirate”, le-a transmis un utilizator Facebook.

"Asta a fost in 98 in 2017 lumea s-a schimbat noi am crescut....e impropriu spus LOZINCI ( cuvinte spuse doar ca sa manipuleze publicul )....credem in tot ce scrie acolo , nu am facut-o pt promo...MANIFESTUL e facut tocmai ca in caz ca cineva nu gandeste la fel sau nu subscrie acestor idei intru totutul.... nu are rost sa ni se alature . 

Familia noastra sustine ASTA !!!...esti sau nu cu noi e decizia ta!”, „Toate vin din lipsa idealului,din slăbiciunile induse și exacerbarea celor vechi in ultimele doua secole,alterarea identității,etc.Elementul uman e cel care face diferența ,iar acesta e supus unor presiuni uriașe prin însăși dorințele lui. A putea rezolva problemele inseamna mai întâi a crede ca le poți rezolva”, au mai replicat membrii trupei.

SHARE