Mirela Vaida, explicaţii după demisia asistentei: «A făcut o scenetă de adio. Pe teatru e bună!»

17 Iun 2020 | scris de Anita Raicu

O culme a prostului gust, dar care continuă să-i lase pe români cu gura căscată în fața televizoarelor, în serialul ”Vulpița” și-a mai făcut loc încă o ”telenovelă”, cea dintre asistenta Emily Burghelea și prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida. Concluzia e că n-au primit încă destule amenzi de la CNA...
 
Emiliana Burghelea și-a anunţat în direct demisia de la ”Acces Direct“, motivând că Viorel Stegaru şi-ar agresa fizic soţia, și că acest lucru ar fi cunoscut de întreaga echipă a show-ului TV, care ar închide ochii la aceste fapte de dragul audienței. 

Mirela Vaida, explicaţii după demisia asistentei: «A făcut o scenetă de adio. Pe teatru e bună!»

În emisiunea ce a urmat demisiei lui Burghelea, Mirela Vaida îşi acuză fosta asistentă de încălcarea unor reguli deontologice și susţine că de fapt aceasta ar fi fost concediată de postul TV.  

”Înainte să ne înjuraţi, hai să vedem ce s-a întâmplat cu Emily, de ce a avut izbucnirea de ieri. De ce a făcut ea acea afirmaţie, care a aruncat bomba în România şi pentru care noi ne luăm acum mult hate?

Emily a făcut ceva, în weekendul trecut, ce nu trebuia să facă vreodată, din punct de vedere deontologic. A încălcat nişte reguli foarte grave, iar când a fost prinsă cu mâţa în sac şi când a fost chemată luni în şedinţă să dea explicaţii, şi-a pregătit ieşirea din decor aruncând cu mizerie în echipa care a iubit-o real pe această fată.

Cred că s-a văzut chimia dintre noi, am fost prietene şi îi dădeam multe sfaturi în culise şi o ajutam când plângea, suferea şi când avea probleme (...).

Ea a făcut un gest necugetat şi când şi-a dat seama că va fi trasă la răspundere pentru treaba asta, a făcut o scenetă de adio! Cu lacrimi, cum se face. Pe teatru e bună“, a declarat Mirela Vaida. 

Moderatoarea i-a pus apoi pe Viorel și Veronica Stegaru să povestească o altă versiune. Pe scurt, Emily Burghelea i-ar fi chemat pe Viorel şi Vulpiţa sâmbătă seara, la o petrecere, unde i-a îndemnat să consume alcool pentru a râde de ei împreună cu prietenii săi. 

”Sâmbătă când am ajuns acasă, Veronica stătea pe telefon. Era cam 10 seara. Eu eram întins în pat şi mă furase somnul. Vine Veronica şi îmi spune că a sunat Emily să se ducă la ea la o petrecere.

A trimis o maşină se ne ia. Când am ajuns acolo, ne-a zis să nu spunem la nimeni ce o să se întâmple în acea seară. Ne-a pus vin în pahar, din care eu am gustat. Când ne-am întors ne-a rugat, din nou, să nu spunem ce s-a întâmplat acolo“, a spus Viorel, mult mai agramat decât i s-au redat vorbele în scris.

”Lui Veronica i-a pus un pahar, l-a băut. Apoi am făcut un dans la ei acolo, un dans popular. Apoi, Emily ne-a spus să facem baie în jacuzzi“, a completat el.  

”De ce au chemat-o? Să o îmbete? Au chemat-o acolo să râdă prietenii ei de ea?“, a completat Mirela Vaida, care a mai spus că Emiliana şi iubitul ei ar fi dorit să profite de starea de ebrietate a Veronicăi şi de aceea i-ar fi chemat pe cei doi soţi la petrecere.


CLICK - Follow us on Google News