A fost prins al şaselea român care a participat la torturareaa medicilor din Italia. Încătuşat, a început să râdă - video

9 Oct 2018

Marius Adrian Martin a fost singurul român care a reuşit să fugă din Italia, după cruzimile comise asupra unei perechi de medici italieni pensionari

Cei şase tineri români care i-au sechestrat şi torturat ore în şir pe cei doi medici italieni erau convinşi că bătrânii, de 69 ani, ascund mulți bani în casă.

Au pătruns în casa italienilor pe fereastră și i-au torturat timp de mai multe ore, chiar au mutilat-o pe proprietară, pentru a afla unde este ascuns seiful, care, de fapt, nu exista. În cele din urmă, au fugit cu suma de 3.400 de euro.

Agresorul a fost prins de poliţişti în centrul Craiovei. Reținut, bărbatul de 34 de ani, într-o barbarie teribilă, a început să râdă atunci când a sesizat că este filmat.

«In cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi Secţiei 2 Poliţie Craiova au localizat şi prins, în Craiova, un bărbat de 34 de ani, din localitate, faţă de care autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, pentru infracţiunea de tâlhărie săvârşită prin cruzimi.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reţinerea persoanei în cauză, pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.

Activităţile s-au desfăşurat în cooperare cu reprezentanţi ai Poliţiei Italiene şi Biroului Ataşatului de Afaceri Interne din Italia», se arată într-un comunicat remis presei.

SHARE