3dots.ro

A murit actrița Natașa Raab

A murit actrița Natașa Raab

Din articol:

Actrița Natașa Raab, cu peste 35 de activitate pe scenă, a murit la vârsta de 70 de ani, după o îndelungată suferință,

Actrița se retrăsese din viața publică în urmă cu câțiva ani, când a fost diagnosticată cu Parkinson Atipic. De câteva luni, actrița nu mai mergea, nu mai vorbea și nu mai putea să mănânce singură.

”Am Parkinson atipic, tremur foarte rău, nu pot nici să merg, de-abia vorbesc, nu mai pot pronunța deloc cuvintele. Iau tratament, însă boala aceasta nu se vindecă. Nu pot să mai filmez, profesional nu știu ce aș mai putea face”, declara actrița Natașa Raab într-un interviu la începutul anului 2022.

Originară din Huedin, județul Cluj, pășise pe scena artistică încă din perioada adolescenței. Cântase jazz pe scena Casei de Cultură a Studenților și a Casei Armatei din Cluj. Apoi, a avut apariții în cadrul Ansamblului Mărțișorul și a jucat alături de actorul George Motoi pe scena Teatrului Național de la Cluj.

Selectivă cu rolurile, actriţa Nataşa Raab şi-a construit viaţa profesională ca o poveste cu capitole de teatru, film, seriale de televiziune, spectacole, modă şi reclame.

”N-am făcut niciodată prostituţie artistică. Îmi aleg dintotdeauna bine ceea ce fac. Nu aş apărea într-o reclamă în care nu aş crede, ar fi împotriva principiilor mele de om şi profesionist“,  preciza Natașa Raab, într-un interviu acordat cotidianului Adevărul.

Ceremonia de înmormântare va avea loc miercuri, 25 octombrie, la Cimitirul Ungureni din Craiova, anunță UNITER.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs