A murit Leo Iorga, solistul trupei Compact. Dumnezeu să-l odihnească!

02 Noi 2019 | scris de Anita Raicu

Leo Iorga, solistul trupei Compact a încetat din viață la 54 de ani. El suferea de cancer, iar în urmă cu două zile fusese internat în stare gravă, în spital, în urma unor complicații produse de o pneumonie care a recidivat.

A murit Leo Iorga, solistul trupei Compact. Dumnezeu să-l odihnească!

Leo Iorga, în vârstă de 54 de ani, a devenit  un exemplu de curaj prin lupta cu cancerul descoperit în 2011, o luptă din care a ieșit mereu învingător. A trecut prin numeroase operații și lungi și chinuitoare recuperări. Sâmbătă însă a pierdut lupta cu boala şi s-a stins.

"Acum 5 minute, colegul meu de trupa LEO IORGA a plecat spre o lume mai buna...DUMNEZEU SA-L IERTE Va ramane in inimile noastre pentru totdeauna.", a scris Adi Ordean chitaristul de la Compact, pe Facebook.

”A murit puiul meu. S a intamplat totul brusc, am apucat sa-i aprind lumanarea. Sunt terminata, nu ma pot opru din plans. Nu am apucat sa-i spun cat de mult il iubesc, puiul meu. Nu am apucat, Doamne. Nu ma pot aduna. Mai aveam atatea sa i spun… De cateva zile ma ruga sa mergem acasa, dar nu puteam sa l duc acasa pentru ca refuza sa manance. Nici in spital nu mai voia sa manance. Boala a invins. Am nevoie de liniste, de putere”, a declarat Paula Iorga, soția artistului.

Într-un interviu din luna iunie 2019 acordat postului de radio Europa FM, Leo Iorga a fost întrebat dacă este fericit...

”Da şi nu. Da, pentru că Dumnezeu mi-a dat viaţa asta pe care alţii n-au trăit-o în şapte vieţi. Nu, pentru că n-am destul timp să fac ceea ce aş vrea şi destulă formă fizică. Eu sunt fericit pentru că pot trăi de pe astăzi pe mâine şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta“, răspundea atunci Leo Iorga.  

Pentru a-şi prelungi viaţa, Leo Iorga a încercat inclusiv vaccinul cubanez şi imunoterapie. Nimic din toate astea nu l-au ţinut însă departe de scenă şi de publicul care l-a iubit.  

Dragostea familiei şi a fanilor l-au determinat să meargă mai departe. ”Cât timp Dumnezeu mă va ţine pe pământ, vreau să cânt“, spunea artistul.


CLICK - Follow us on Google News