Academia de Poliţie. Un profesor le-a oferit studenţilor subiectele de licenţă la Combaterea Criminalităţii Organizate cu o zi înainte

2 Nov 2018

Un profesor de la Academia de Poliţie care a participat la elaborarea subiectelor de licenţă la Combaterea Criminalităţii Organizate şi le-a dat studenţilor cu o zi înainte de examen este cer

Într-un comunicat remis presei, DNA a anunţat că profesorul Dascălu Ştefan Gabriel, cadru universitar al Academiei de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza”, este cercetat pentru infracţiunea de folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii. 

Cadrul universitar şi-a recunoscut fapta şi a fost de acord cu pedeapsa de un an şi şase luni de închisoare cu suspendare.

Inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Sector III şi Fundaţiei pentru Promovarea Sancţiunilor Comunitare pe o perioadă de 60 zile lucrătoare.

Dosarul de urmărire penală şi acordul de recunoaştere a vinovăţiei au fost trimise la Tribunalul Bucureşti.

Deci, cam ce idee despre combătut corupția ar avea absolvenții care au cumpărat examenul de la un cadru universitar, menit să educe în acest sens?

SHARE