Accident ciudat în Capitală. Doi oameni, la spital, fără a fi atinşi de maşinile care s-au lovit

Accident ciudat în Capitală. Doi oameni, la spital, fără a fi atinşi de maşinile care s-au lovit

Un accident cu urmări ciudate s-a produs în parcarea din faţa Academiei Militare din Capitală unde este amenajată o piaţă volantă, unde zeci de oameni erau la cumpărături sau mâncau la rulotele din zonă.

Un șofer în vârstă de 65 de ani, care se deplasa spre cartierul Cotroceni, a pierdut la un moment dat controlul volanului şi a intrat într-o altă maşină.

Din impact, mașina care a produs accidentul a ricoșat într-o alta care era parcată în piaţă.

Șoferul mașinii care a produs accidentul a fost grav rănit, iar ale două persoane care erau în preajma unei rulote au fost la un pas de moarte.

Dar nu din cauza impactului. Un bărbat s a înecat cu mâncarea şi a intrat în stop cardio-respirator, iar o femeie a suferit arsuri grave, pe 30% din suprafaţa corpului, cu uleiul încins de la o fripteuză.

„A sărit ulei pe o doamnă care era aici în rulotă şi unui om i s-a făcut rău, s-a speriat, a făcut atac de panică”, spune un martor.

Martorii spun că şoferul avea viteză dar reclamă faptul că şoseaua trece prea aproape de piaţa volantă deși rațiunea ar spune că lucrurile stau invers: piața e prea aproape de șosea.

„Domnul care a făcut accidentul are baston, nu ştiu cum poate să conducă o maşină când ai baston. A lovit-o pe aia şi pe urmă a tras de volan şi a intrat în asta. A avut viteză mare”, spune un alt martor.

În timp ce poliţia făcea măsurători, rudele şoferului de 65 de ani au venit la locul accidentului, puse pe scandal.

„Caută scandal să-l disculpe pe taică-su. Taică-su s-a dat jos în baston, om incapabil să conducă maşina. Eram aici, ne omora aici şi tot el să sară la noi”, spune un bărbat.

„Nu mai ţineti partea la hoţi. Nu ai voie să dai autorizaţie să faci aşa ceva, niciodata. Cetăţenii trebuie să fie în siguranţă, punct. Nu dumneata care iţi vinzi brânza sau ce vinzi tu aici”, spune o rudă a şoferului.

În acest caz, poliţia a deschis o anchetă şi urmează să stabilească ce s-a întâmplat mai exact.