Primul accident pe podul peste Dunăre, imediat după inaugurare

Primul accident pe podul peste Dunăre, imediat după inaugurare

Un accident a avut loc pe podul suspendat peste Dunăre de la Brăila, la scurt timp după ceremonia de inaugurare a obiectivului de joi, 6 iulie 2023.

Un șofer a încetinit pentru a face fotografii, iar două autoturisme s-au tamponat.

Potrivit Rador, un șofer a încetinit pentru a face poze și a fost lovit de mașina din spate. Tamponarea a fost una ușoară, iar șoferii și-au continuat drumul.

Oprirea pe poduri este interzisă și este sancționată, iar amenzile ajung până la 2.900 de lei.

Podul peste Dunăre este închis circulației pe timpul nopții
Circulația pe podul suspendat peste Dunăre va fi închisă pe timpul nopții până la sfârșitul lunii noiembrie, a anunțat vineri, 7 iulie 2023, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Podul suspendat peste Dunăre, cel mai important obiectiv de infrastructură din România postrevoluționară, a fost inaugurat joi, 6 iulie 2023, în prezența a numeroase oficialități. Cu toate acestea, obiectivul nu va putea fi folosit pe timpul nopții, până la sfârșitul lunii noiembrie. Restricțiile sunt necesare pentru demontarea unor macarale de mari dimensiuni.

”Pentru finalizarea lucrărilor auxiliare la podul suspendat, în perioada 17.07.2023-30.11.2023 se va închide traficul pe timpul nopții, de luni până vineri, inclusiv, în intervalul orar 21:00 – 6:00, exceptând zilele de sărbători legale. Astfel, circulația rutieră pe pasaj va fi permisă de sâmbătă, ora 06:00 până luni, ora 21:00”, au anunțat reprezentanții CNAIR.

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories