3dots.ro

Cine este bărbatul care a căzut de pe un viaduct al autostrăzii A1, după ce ieșise din mașină să ajute un rănit

Cine este bărbatul care a căzut de pe un viaduct al autostrăzii A1, după ce ieșise din mașină să ajute un rănit

Din articol:

Duminică seara, 29 ianuarie, pe Lotul I al Autostrăzii Sibiu – Pitești s-a produs un carambol în care au fost implicate șase mașini și nouă persoane, în urma căruia un bărbat și-a pierdut viața.

Victima, Marius, un bărbat în vârstă de 48 de ani, coborâse din propria mașină pentru a-i ajuta pe cei implicați în accidentul rutier.

Din nefericire, în momentul în care se apropia de locul accidentului, un autoturism Mercedes a fost scapat de sub control de șofer și aluneca pe carosabil în direcția bărbatului.

Încercând să se ferească din calea Mercedesului, bărbatul a sărit între separatorii de sens, fără să fi cunoscut faptul că se află în zona unui viaduct și că dincolo era hăul și s-a prăbuşit în gol de la o înălţime de cel puţin 25 de metri.

El se afla alături de un prieten, cu care a încercat să acționeze, pentru a-i avertiza pe ceilalți șoferi de carambolul produs pe șosea.

”Prietenul meu a luat geaca luminantă să oprim maşinile, să meargă încet. Într-adevăr, a venit TIR-ul, a venit celălalt cu Mercedesul, a depăşit, a accelerat, avea 100 şi ceva la oră.

Zic, vezi că ăla intră în noi! Şi a fugit în partea cealaltă. Din momentul în care s-a auzit bubuitura, el a dispărut. Am început să-l strig pe nume. Nimic, nimic!”, a povestit bărbatul, pentru Observatornews.ro.

”Când o ființă apropiată nouă pleacă pentru totdeauna, abia atunci ne dăm seamă cu durere în suflet că suntem niște bieți muritori! Dumnezeu sa te aibă în pace unchi și prieten drag drum lin spre cer”, este unul dintre numeroasele mesaje de pe Facebook, care deplâng dispariția bărbatului.

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs