Consătenii, despre șoferul care a provocat accidentul de la Tulcea: Un manelist, cazul clasic al românului îmbogăţit peste noapte în străinătate

12 Aug 2019 | scris de Anita Raicu

Marcel Radu, un tânăr în vârstă de 39 de ani din localitatea tulceană Luncaviţa este tânărul care duminică, 11 august, în timp ce conducea un autoturism BMW M6 pe DE 87, la ieşirea din comuna tulceană Văcăreni, din cauza vitezei excesive, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în curtea unei locuinţe unde a accidentat mortal mai mulţi oameni.

  • Consătenii, despre șoferul care a provocat accidentul de la Tulcea: Un manelist, cazul clasic al românului îmbogăţit peste noapte în străinătate

În urma accidentului, a rezultat decesul unui copil de 3 ani, a mamei sale însărcinate, în vârstă de 26 de ani, şi a bunicii copilului, în vârstă de 79 de ani. Tragedia a fost transmisă live pe Facebook, de către unul dintre pasagerii maşinii.

Iniţial, conducătorul auto a fugit de la locul accidentului, fiind depistat de către poliţişti pe raza localităţii Luncaviţa. La testarea cu aparatul etilotest, acesta avea o concentraţie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Marcel Radu provine dintr-o familie săracă din comuna Luncaviţa. Ambii săi părinţi, care erau în vârstă, au murit şi el lucra acum prin străinătate, oficial în domeniul construcţiilor.

Când se întorcea acasă, foarte rar, îşi exaspera vecinii cu petrecerile cu manele pe care le ţinea până târziu în noapte. Oamenii s-au plâns la Poliţie şi la Primărie. Vizitat de autorităţi, tânărul obişnuia să dea muzica mai încet, însă ridica din nou volumul când după plecarea acestora. 

”Este un manelist. Este cazul clasic al românului care s-a îmbogăţit rapid în străinătate prin cine ştie ce căi ilegale şi, când venea acasă, se dădea mare cu banii pe care îi are“, spun localnicii. Oamenii se întreabă acum dacă băiatul care a crescut sub ochii lor nu ducea fete ”la produs“ sau s-a îmbogăţit furând.

SHARE