Actorul principal din 'Pisica Verde', înjunghiat, în sala de cinema, chiar la proiecţia filmului în care joacă

22 Oct 2019 | scris de Anita Raicu

O societate din ce în ce mai brutală, mai atavică, mai violentă, asta imaginea României, astăzi...

Actorul principal din 'Pisica Verde', înjunghiat, în sala de cinema, chiar la proiecţia filmului în care joacă

Un actor a fost înjunghiat la Timişoara, în sala de cinema, la proiecţia filmului thriller în care juca. Un bărbat a scos cuţitul şi l-a atacat pe el şi pe prietenul lui alături de care vedea filmul.

Incident bulversant într-o sală de cinema dintr-un mall din Timişoara, luni seara - doi tineri au fost înjunghiaţi în timpul proiecţiei unui film de un alt spectator care se afla în sală.

Incidentul s-a petrecut în timpul proiecției unui thriller românesc - ”Pisica verde”. Scandalul a pornit după ce mai mulţi dintre cei prezenți în sală le-au atras atenţia în mai multe rânduri unor spectatori care făceau gălăgie.

Agresorul, în vârstă de 30 de ani, s-a enervat, a scos un cuţit şi l-a atacat chiar pe actorul care juca rolul principal în film, Raul Andric, și pe vărul său.

A fost apelat serviciul 112, la fața locului sosind un echipaj de Poliție și unul SMURD, care l-au capturat pe agresor și l-au dus la secţie.

Cei doi tineri răniți au primit îngrijiri medicale la faţa locului și ulterior au fost transportați la spital, pentru investigații mai complexe. Raul Andrici a rămas noaptea în spital, sub supraveghere medicală. 


CLICK - Follow us on Google News