3dots.ro

Actriţa Olga Torok, rănită pe scenă după ce un decor s-a prăbușit în timpul spectacolului, la Teatrul German din Timișoara

Actriţa Olga Torok, rănită pe scenă după ce un decor s-a prăbușit în timpul spectacolului, la Teatrul German din Timișoara

Din articol:

După ce actorul Marius Manole s-a rănit pe scena TNB vineri seara, un alt incident grav s-a produs la Teatrul German din Timișoara, după ce prăbușirea unui panou de lemn folosit ca decor, a dus la rănirea a trei persoane.

Actrița, lovită la cap de piesa din decor

Incidentul a avut loc în timpul spectacolului cu piesa „Livada de vișini” de Anton Cehov, duminică seara. La un moment dat, un panou de lemn din decor s-a desprins şi a rănit-o pe actrița Olga Torok, cea care o interpreta pe guvernanta Sarlotta Ivanovna.

Ulterior, actriţa a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, în incident au fost accidentați și cei doi bărbați care susțineau panoul, dar aceștia nu au fost transportați la spital, notează opiniatimisoarei.ro.

Polițiștii au întocmit dosar penal

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă.

”La data de 04.02.2024, în jurul orei 20:12,.poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Mărăşeşti din Timişoara, la Teatrul German, o persoană a fost rănită.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă, efectuând cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii acestui incident”, a transmis IPJ Timiş.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs