3dots.ro

Experiența unei actrițe românce care și-a pierdut actele și banii în Bulgaria: ”Am rămas mută. Iubesc oamenii!”

Experiența unei actrițe românce care și-a pierdut actele și banii în Bulgaria: ”Am rămas mută. Iubesc oamenii!”

Din articol:

Aflată în vacanță în Bulgaria, Ada Dumitru, una dintre cele mai apreciate tinere actrițe din România, și-a pierdut rucsacul în care avea actele și banii, care i-a căzut de pe motocicletă.

Ada Dumitru călătorea pe o motocicletă Harley Davidson, alături de un prieten. De motocicletă era prins rucsacul în care pusese pașapoartele, toate actele și toți banii.

La un moment dat rucsacul a căzut fără ca nimeni să bage de seamă, iar ce a urmat a surprins-o într-un mod extrem de pozitiv.

”Cum mergeam liniștiți, ne oprește poliția. Nu aveam cască, ne-am gândit toți că primesc amendă. Cum oprim, ne zâmbește călduros și ne spune să așteptăm puțin că îmi vine ghiozdanul acum. Am rămas mută.

Ce s-a întâmplat: ghiozdanul a căzut de pe motor, tovarășul meu nu l-a simțit dar FIX în secunda aia era o mașină în spatele lui care a văzut momentul.

A oprit, mi-au luat ghiozdanul și șoferul era PRIETEN cu polițistul care urma să ne oprească, avea numărul lui personal, l-a sunat și i-a zis să ne tragă pe dreapta să ne poată da ghiozdanul.

Care erau șansele să se întâmple asta? Iubesc oamenii. Îi iubesc din tot sufletul meu”, a povestit întâmplarea Ada Dumitru, pe pagina sa de Facebook”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs