3dots.ro

Adina Alberts: Cu ce sunt «mai proști» anticorpii naturali față de cei dobândiți prin vaccinare?!

Adina Alberts: Cu ce sunt «mai proști» anticorpii naturali față de cei dobândiți prin vaccinare?!

Adina Alberts atrage atenția asupra faptului că hotărârea de guvern HG550/14.05.2021, care stabilește normele de relaxare a măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului nu ține cont, așa cum ar fi normal, de cei care au trecut prin COVID-19 și au anticorpi dobândiți în mod natural.

”HG550/14.05.2021 uită cu desăvârșire de oamenii sănătoși care au trecut prin boală, și care conform tuturor textelor medicale în vigoare, nu ar trebui să se vaccineze minim 6 luni.

Aceștia de ce trebuie condamnați la o "testare perpetuă", timp de 6 luni, dacă au anticorpi naturali?! Cu ce sunt "mai proști" anticorpii naturali față de cei dobândiți prin vaccinare?!

De ce nu au fost luate în seamă și aceste categorii de cetățeni așa cum se întâmplă în toate celelalte țări afectate de pandemie?!

Sunt peste 600 000 de cetățeni în scenariul acesta dacă verificăm statisticile din noiembrie până azi. Ei nu sunt tot cetățenii României?!

Aceeași HG introduce și legiferează eficiența testelor rapide antigen, ceea ce este un lucru bun. Măcar astfel testarea devine mai ieftină. Subliniez că în toate statele europene, testele rapide antigen sunt gratuite.

Revenind la studenții cărora li se cer teste negative pentru a participa la examene, aceștia ar putea utiliza testele antigen rapide care sunt mai ieftine…Iar Universitățile ar trebui să le pună la dispoziția lor, aceste teste antigen rapide, în mod gratuit.

În atenția domnilor: Florin Cîţu Raed Arafat", a scris Adina Alberts pe Facebook.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU