Administratorul căminului de unde s-a aruncat studentul:  Locuia de doi ani la noi. Nu a creat probleme vreodată

05 Mar 2021 | scris de Monica Nistor

Administratorul căminului de pe acoperișul căruia s-a aruncat un student din București spune că tânărul locuia de doi ani în acel imobil și nu creease niciodată probleme, nimic neprevestind tragedia care a avut loc.

Administratorul căminului de unde s-a aruncat studentul:  Locuia de doi ani la noi. Nu a creat probleme vreodată

Studentul de 23 de ani care s-a aruncat de pe acoperișul căminului locuia de doi ani de zile în cămin, chiar la mansardă. 

”Geamurile mansardei dacă sunt deschise la 90 de grade permit urcarea pe acoperiș, a explicat administratorul clădirii. De la el din cameră a deschis geamul, a urcat pe acoperiș și din păcate s-a aruncat de acolo.

Îl cunosc de aproximativ doi ani, stătea la noi în cămin, nu am avut probleme de comportament cu dumnealui. Singurele probleme cu el - dar se mai întâmplă într-un cămin studențesc - au fost că întârzia cu chiria”, a declarat administratorul căminului, la Antena 3

Un angajat al căminului care ieșise să își cumpere de mîncare l-a văzut pe student pe acoperiș și a dat alarma la 112.

La fața locului au sosit mai întâi polițiștii, după aceea pompierii și ambulanțele plus negociatorii, mai povestește administratorul căminului, care a precizat că forțele de ordine au venit foarte repede, în aproximativ un minut și jumătate.


CLICK - Follow us on Google News