3dots.ro

Adolescentul supraviețuitor al accidentului de la Șcheia: ”Băiatul de 21 de ani a spus că fie mor eu, fie murim toți 3 și a început a accelera!”

Adolescentul supraviețuitor al accidentului de la Șcheia: ”Băiatul de 21 de ani a spus că fie mor eu, fie murim toți 3 și a început a accelera!”

Andrei Lorenț, adolescentul care a scăpat cu viață în urma accidentului produs la  Șcheia, a povestit ce s-a întâmplat înainte de producerea tragediei.

Băiatul de 17 ani este elev în clasa a XI la Liceul Tehnologic ”Mihai Busuioc” din Pașcani și au existat unele relatări conform el s-ar fi aflat la volan în momentul producerii accidentului, lucru pe care l-a negat cu tărie.

”Ne-am urcat în mașină. Am plecat la PECO. Am alimentat de 20 de lei și am cumpărat 3 beri la sticlă. La omul care era la PECO i-a lăsat 10 lei bacșiș și i-a spus să nu zică la nimeni că el este un pic băut la volan.

Andrei Iulian Alexa (pasagerul de 21 de ani care a murit în accident – N.R.) era la volan. Nu avea permis, dar s-a urcat. Portiera stângă la mașină nu se deschidea, fiind doar două scaune.

El era la volan, eu eram pe locul din dreapta și cumva între scaune, dar în spate era Edi (pasagerul în vârstă de 15 ani, decedat și el în accident – N.R.).

După ce am plecat de la PECO și am făcut niște curbe, băiatul de 21 de ani a spus că fie mor eu, fie murim toți trei și a început a accelera. El a vrut să se omoare. Când s-a izbit în capul de pod, Edi atât a spus: ”Văleu”. Apoi a murit.

Îmi pare rău. Erau băieți buni și prietenii mei. Ne ajutam mereu, dar nu știu ce s-a întâmplat cu Iulian. El era un băiat liniștit.

Am înțeles că de vreo săptămână se tot certa cu iubita lui care avea să-i devină soție. Nouă și prin sat a spus: !Acum umblu murdar, dar de luni voi fi în costum”. Eu acum iau calmante. Închid ochii și aud și văd doar asta”, a povestit Ștefănel Andrei Lorenț pentru bzi.ro.

Mama tânărului, Florentina Lorenț, este încă în stare de șoc.

”Nu vă imaginați ce este în sufletul meu de mamă. Sunt în aceeași situație ca și el. Putea fi băiatul meu în sicriu. Ne pare rău de ceea ce s-a întâmplat.

Când am aflat am fost nebună de cap. L-am întrebat ce a căutat acolo. Dar el a răspuns că l-au chemat băieții, ca de fiecare dată. E cumplit, nu ne așteptam la așa ceva”, povestește Florentina Lorenț, mama tânărului care a scăpat cu viață din cumplitul accident.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs