Adolescentă de 16 ani bătută şi violată, din dorința de a se răzbuna a unei fete de 13 ani

26 Sep 2019 | scris de Anita Raicu

Un incident şocant a avut loc în seara zilei de miercuri, 25 septembrie, în oraşul Zalău - o adolescentă de 16 ani a fost victimă a unui atac brutal, comandat de o fată cu trei ani mai mică.

Adolescentă de 16 ani bătută şi violată, din dorința de a se răzbuna a unei fete de 13 ani

O adolescentă de 16 ani din Zalău a ajuns în stare gravă la spital, după ce miercuri, 25 septembrie, în jurul orei 21.00, a fost snopită în bătaie de trei tineri şi apoi violată de unul dintre ei. Agresiunea a avut loc într-o zonă retrasă și întunecată aflată între parcarea unui hipermarket din oraş şi o grădiniţă.

Potrivit procurorilor, actul de violență a pornit de la dorinţa de răzbunare a unei fetiţe de doar 13 ani, deranjată de faptul că adolescenta i-ar fi furat iubitul. 

Adolescenta de 13 ani a apelat la nişte prieteni pentru a-i aplica o corecţie fizică. Împreună cu un tânăr de 19 ani şi cu o fată de 16 ani, au forţat-o pe victimă să se dezbrace şi au pus-o la pământ sub o ploaie de pumni, palme şi picioare. Mai apoi, adolescentul a violat-o, după care agresorii au obligat-o pe copilă să plece acasă dezbrăcată.

Victima a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Între timp, oamenii legii au pornit pe urmele agresorilor, identificându-i în scurt timp, minora de 13 ani nu va răspunde penal, ceilalţi doi riscă să ajungă după gratii, pentru viol şi lovire.

Anchetatorii susţin că tânărul nu se află la prima abatere, el având o condamnare anterioară, de pe vremea când era minor, pentru tâlhărie.