3dots.ro

Adolescenta de 13 ani din Sighetu Marmației, dispărută de șapte zile, a fost găsită

Adolescenta de 13 ani din Sighetu Marmației, dispărută de șapte zile, a fost găsită

Din articol:

O profesoară din Sighetu Marmației oferă 10.000 de euro recompensă pentru informații care ar putea conduce la găsirea fiicei sale, Sara, în vârstă de 13 ani, care .

Sara Melinda Moiş, fata de 13 ani dată dispărută, pentru care familia oferea recompensă de 10.000 de euro și care a fost căutată de polițiști și de jandarmi, inclusiv cu drone, a fost găsită în urmă cu foarte puțin timp.

Din primele informații, se pare că adolescenta este în stare bună, și ar fi fost găsită de polițiștii locali într-o casă din Sighetu Marmației.

Ea se afla în casa unui bărbat în vârstă de 34 de ani, care în prezent este audiat de poliție pentru a afla circumstanțele în care adolescenta a ajuns în locuința lui.

În această dimineață, un tânăr s-ar fi prezentat la sediul Poliției, unde ar fi anunțat că știe unde se află tânăra. El ar fi fost cel care i-ar fi trimis pe polițiști către o locuință socială de pe strada Ioan Mihaly de Apșa, din Municipiul Sighetu Marmației, acolo unde adolescenta a fost găsită.

La fața locului a ajuns și un echipaj medical care a preluat-o pe fată și a transportat-o la spitalul din Sighetu Marmației unde urmează să fie investigată din punct de vedere medical.

Adolescenta dispăruse de acasă în urmă cu șapte zile și are 13 ani. Polițiștii au fost alertați despre faptul că a plecat de acasă marţi, în intervalul orar 10.00-12.00, şi nu a mai revenit. În aceeaşi zi, familia a anunţat dispariţia fetei la Poliţia din Sighetu Marmaţiei.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate pe străzile din Sighetu Marmației au observat că Sara a plecat de acasă în jurul orei 11.00, iar după 40 de minute ajunsese în centrul orașului.

În jurul orei 17.00, o cameră dintr-un magazin a surprins-o cumpărând mai multe produse. Din acel moment nu mai există nicio informație despre adolescentă.

Duminică, mama fetei a făcut apel către toți oamenii din țară pentru a transmite informații și a anunțat o recompensă de 10.000 de euro pentru găsirea fetei.

 

 

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs