3dots.ro

Melis, fata ucisă în Grădina Botanică din Craiova, a sunat la 112 imediat după ce a fost înjunghiată

Melis, fata ucisă în Grădina Botanică din Craiova, a sunat la 112 imediat după ce a fost înjunghiată

Din articol:

Conform primului comunicat al IPJ Dolj în cazul  tragediei petrecute în Grădina Botanică din Craiova, alerta s-a dat după ce un trecător ar fi sunat la 112 și a anunțat că pe o alee sunt doi tineri înjunghiați.

”În această după-amiază (marți, 27.06.2023 – n.r.), în jurul orelor 16.00, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că în Grădina Botanică din Craiova două persoane ar fi fost înjunghiate”, a fost transmisă prima informație transmisă de polițiști media

La trei zile după, noi informații din cadrul anchetei relevă faptul că adolescenta a fost cea care a alertat 112.

Melis, martoră a înjunghierii prietenului său, a început să strige după ajutor, dar imediat, cel mai probabil, a fost și ea înjunghiată de criminal.

La pământ, cu ultimele puteri, adolescenta a sunat la 112. Avea gura plină de sânge și abia vorbea. Operatorul, se pare, nu i-a înțeles bine numele. Fata ar fi apucat să spună doar trei cuvinte: ”are fața acoperită”.

Operatorul nu a finalizat convorbirea pentru că Melis nu mai putea vorbi…

Apelul minorei de 14 ani a fost înregistrat la ora 16,03. La ora 16,05 a urmat cel de-al doilea apel, cel al trecătorului. Bărbatul l-a găsit prima dată pe băiatul înjunghiat, apoi ar fi văzut-o pe fată.

După acest apel, au urmat și altele. Polițiștii și echipajele SAJ s-au deplasat imediat la fața locului. S-au început imediat manevrele de resuscitare, însă, din păcate, decesul Melisei a fost declarat la ora 16,50.

Între timp, polițiștii reușiseră să-l prindă pe elevul de 17 ani , autorul crimei. Ulterior s-a aflat că acesta este elev la Liceul Militar Tudor Vladimirescu din Craiova și este fiu de polițist.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs