O adolescentă navetistă, hărţuită de controlor în tren. 'Dacă o atinge, îl calc în picioare!'

14 Aug 2022 | scris de Ioana Tomozei

O adolescentă de 15-16 ani, care este nevoită să facă naveta, are parte aproape zilnic de hărţuire din partea unui controlor Regio Călători, pe ruta Bucureşti-Braşov.

O adolescentă navetistă, hărţuită de controlor în tren. 'Dacă o atinge, îl calc în picioare!'

Cazul a fost relatat de Anca Elena D, mamă la rândul său, care nu a rămas indiferentă la disperarea tinerei şi a intervenit în apărarea sa. În plus, a făcut şi o reclamaţie împotriva controlorului mult prea prietenos.

Potrivit martorei, la scurt timp după ce tânăra s-a urcat la Floreşti, controlorul s-a aşezat lângă ea şi a început să o hărţuiască. "Ai prieten? Ești singurică? Te plimbi?", au fost primele întrebări, după care s-a oferit să îi dea un cadou.

Profitând de faptul că trenul a oprit în Câmpina, iar controlorul a coborât, Anca Elena D. s-a mutat lângă adolescentă şi aşa avea să îi afle povestea pe care a relatat-o pe pagina sa de Facebook.

”Mersul cu trenul dăunează grav integrității personale, mai ales dacă el e controlor, ea e o fătuca de 15-16 ani hărțuita iar eu sunt Anca - cea care știe ce e aia hărțuire și mai sunt și mama de fată.

Fapte: Urcă o fătucă de la Florești. Frumușică foc, par lung și ondulat, picioare lungi, 16-17 ani. De când a urcat, controlorul a tachinat-o incontinuu. "Ai prieten? Ești singurică? Te plimbi?".

S-a așezat pe scaun în fața ei și asta mică nu știa cum să se mai strângă de picioare să nu o atingă. El încearcă să îi de-a o cutiuță ( nu știu ce e în ea, dar desenul părea a fi cu plasturi), ea refuza.

Eu stau cu ochii pe el, numai să nu o atingă. Dacă o atinge, îl calc în picioare, că stau prost cu nervii în perioada asta...”, a relatat Anca Elena D. pe Facebook.

Evident, niciunul dintre ceilalți călători nu a intervenit deși fuseră martori la hărțuirea adolescentei.

”Și da, fraților, ce a fost mai rău: niiiiiimeni din vagon nu a spus ceva, nimeni nu m-a susținut.

Ah, ba da, după ce a ieșit controlorul. "Bravo doamnă, așa trebuie!". Doamne, mi i-am făcut cu ou și cu oțet, fiindcă avem o țară de lași, de impotenți sociali, de lipsiți de bunului simt și lipsiți de minimum de conștiința socială.

Exact ce ziceam zilele trecute: poți să mori și nu se baga nimeni. Am făcut o reclamație la Regio Călători tren 11035 pe ruta București- Brașov cu plecare din Gara de Nord la 15”.


CLICK - Follow us on Google News