3dots.ro

Adrian Mititelu Jr.: ”Am avut vreo patru ani de sărăcie, în care toată familia mea a trăit cu 3.000 de euro pe lună”

Adrian Mititelu Jr.: ”Am avut vreo patru ani de sărăcie, în care toată familia mea a trăit cu 3.000 de euro pe lună”

Adrian Mititelu Jr. a reușit să stârnească și rumoare și un ușor interes în jurul lui, după ce a făcut o afirmație pe care mulți ar considera-o cel puțin bizară, dar pe care fiul finanțatorului de la FCU Craiova a făcut-o cu deplină sinceritate, în raport cu perspectiva cu care vede și judecă ceea ce se întâmplă în viața lui.

Mititelu Jr. a spus în cadrul unui podcast, ”Fiță cu Adiță”,  în urmă cu ceva timp, că familia sa a avut ceva dificultăți financiare, numai că a folosit un cuvânt total neinspirat: ”sărăcie”.

Adrian Mititelu Jr.: ”Am avut vreo patru ani de sărăcie. Toată familia mea a trăit cu 3.000 de euro pe lună”

3.000 de euro, aproximativ 15.000 de lei, suma cu care toți cei șase membri ai familiei Mititelu erau nevoiți să se descurce lunar, este mult mai mare decât ce visează milioane de români.

”Am avut vreo patru ani de sărăcie. Și din cauza FRF, când ne-a dezafiliat în 2011, și din cauza patronului celeilalte echipe din Craiova, am avut patru ani în care toată familia mea a trăit cu 3.000 de euro pe lună. Toți.

E foarte puțin pentru șase persoane. A fost o sărăcie forțată de împrejurări, nu pentru că am fi făcut noi ceva greșit în afaceri. Ne-au fost contestate niște terenuri”, a declarat Adrian Mititelu Jr., potrivit as.ro.

Mașinile de lux ale lui Mititelu Jr.

Evident, după ce a ieșit din ”sărăcie”, Mititelu Jr. nu s-a mai uitat la bani și și-a îndeplinit toate plăcerile, care includ și pasiunea sa pentru mașini de lux.

După ce a apărut la volanul unui Lamborghini Urus Mansory, care costă peste 500.000 de euro, ulterior s-a afișat cu o nouă ”bestie” – un Mercedes G63 AMG Brabus 850 Widestar, de o valoare asemănătoare 

”Mașina favorită e Lamborghini. Nu mi-a plăcut culoarea. Am vrut-o alb-albastră, așa vreau să fie. Acum e roșu cu negru, am cumpărat-o albă. Pe vremuri, nimeni nu avea voie să poarte roșu”, declara Mititelu jr., în urmă cu câteva luni.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs