Fiul lui Adrian Mititelu a ajuns de urgență la spital. ”Câteva minute mai târziu și nu mai aveau ce face. Am stat 10 ore în comă!”

Fiul lui Adrian Mititelu a ajuns de urgență la spital. ”Câteva minute mai târziu și nu mai aveau ce face. Am stat 10 ore în comă!”

Familia lui Adrian Mititelu a trecut prin momente teribile la sfârșitul săptămânii trecute, când fiul finanțatorului echipei de fotbal FCU Craiova a fost internat de urgență la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală.

Adrian Mititelu a explicat faptul că de vină pentru starea în care s-a aflat fiul său, foarte aproape de moarte, ar fi fost o supradoză de pastile antidepresive.

Despre motivele din spatele acestui episod s-au făcut fel și fel de presupuneri: s-a scris că Mititelu Jr. a avut, recent, o relație eșuată, că a pierdut mulți bani la jocurile de noroc sau că ar fi fost afectat de situația echipei de fotbal.

”Abia duminică după amiază doctorii au reușit să mă stabilizeze”

Indiferent de motivul real, fiul lui Adrian Mititelu a trecut prin momente critice, după cum a confirmat luni seara, la aproape două zile de la internare.

”Am stat în comă 10 ore! De sâmbătă noaptea și până duminică. Abia duminică după amiază doctorii au reușit să mă stabilizeze și le mulțumesc mult pe această cale. Mi-au spus că, dacă mă găseau cu câteva minute mai târziu, nu mai aveau ce face!

Am luat mai multe pastile, nu mai stiu ce… dar au fost amestecate. În momentul de față sunt stabil, mă simt bine. Sper ca în două-trei zile să ies din spital.

Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, în special doctorilor. Le mulțumesc celor care mi-au transmis mesaje de încurajare și de prietenie. Le-am citit pe toate și mi-au dat putere”, a declarat Adrian Mititelu Jr. pentru Fanatik.

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories