Agentul care a amendat un fost consilier parlamentar şi-a găsit maşina personală cu anvelopele tăiate

02 Oct 2019 | scris de Monica Pavelescu

Agentul de Poliţie din Păuleşti, Prahova care după ce l-a amendat pe un fost consilier din Camera Deputaţilor, l-a filmat înjurând birjărește, a primit numeroase ameninţări, iar noaptea trecută, pe 1 octombrie, s-a trezit cu anvelopele maşinii tăiate.

Agentul care a amendat un fost consilier parlamentar şi-a găsit maşina personală cu anvelopele tăiate

Informaţia a fost făcută publică de Marian Godină, pe pagina lui de Facebook.

Poliţistul, devenit cunoscut după ce a îndrăznit să filmeze un fost consilier parlamentar în timp ce înjura, vexat pentru că a ”îndrăznit” să-l legitimize primeşte ameninţări.

În cursul nopţii de marţi spre miercuri, poliţistul şi-a găsit maşina personală, parcată în faţa casei, cu anvelopele tăiate, scrie Marian Godină pe Facebook.

”După ce a amendat un consilier parlamentar, poliţistul din Păuleşti a început să primească ameninţări de la persoane care, aparent, nu au nicio legătură cu acel consilier, deşi locuiesc în aceeaşi comună şi ameninţările au început după acel caz.

Azi noapte, ameninţările s-au concretizat, o maşină cu farurile stinse oprind lângă casa unde locuieşte poliţistul. Din maşină a coborât un bărbat care, cu un cuţit, i-a tăiat două anvelope ale maşinii parcate în faţa casei.

Cazul mi se pare extrem de grav, cu atât mai mult cu cât, deşi există date despre autor, acesta nici măcar nu a fost audiat până la această oră”, scrie Godină.