Justiția în România! Agresorii fetiței de 10 ani, răpite de pe stradă și violată, eliberați din arestul preventiv

27 Ian 2020 | scris de Anita Raicu

Cătălin Cornel Drăgan (30 de ani) şi Corin Mămăligeanu (20 de ani) sunt cercetaţi în prezent după ce au batjocorit, pe 24 noiembrie 2019, o fetiţă de 10 ani în moduri ce cu greu pot fi descrise în cuvinte, întreţinând raporturi sexuale normale, orale şi anale cu aceasta.

Justiția în România! Agresorii fetiței de 10 ani, răpite de pe stradă și violată, eliberați din arestul preventiv

Fetiţa de 10 ani a fost forţată să întreţină raporturi sexuale normale, orale şi anale cu unul dintre agresori. Nici ţipetele copilei şi nici faptul că aceasta sângera abundent nu l-a impresionat pe al doilea bărbat, care a violat-o, la rândul lui.

Fetiţa a fost abandonată plină de sânge în faţa magazinului de unde fusese răpită, fiind ameninţată să nu spună nimic despre ce i s-a întâmplat. Cu greu, micuţa a ajuns acasă, unde i-a povestit mamei prin ce trecuse. Ulterior, a fost transportată la spital, unde medicii i-au acordat primele îngrijiri medicale. 

Conform unor surse judiciare, indivizii au continuat să o violeze pe copilă şi după ce aceasta leşinase.

”Din materialul probator administrat în cauză până la acest moment a rezultat că, la data de 24.11.2019, în jurul orei 20,30, primul dintre inculpaţi a abordat-o pe victima minoră ce se afla în proximitatea unui magazin „non stop” de pe raza municipiului Brăila şi, prin exercitarea de ameninţări, a condus-o pe un teren viran amplasat la ieşirea din municipiu, unde, prin constrângere, a întreţinut cu minora un act sexual. 

În continuare, acelaşi inculpat a condus-o pe victimă, tot împotriva voinţei ei, într-un imobil nelocuit din municipiul Brăila, unde, atât prin exercitarea de constrângeri, dar şi profitând de imposibilitatea minorei de a se apăra, a mai întreţinut cu aceasta raporturi şi acte sexuale, cauzându-i leziuni traumatice. În acelaşi imobil menţionat anterior s-a aflat şi cel de-al doilea inculpat care, ulterior celui dintâi, a întreţinut şi el raporturi sexuale cu victima”, a declarat procurorul de caz.

Ei bine, Judecătoria Brăila a hotărât pe 16 ianuarie să revoce arestarea preventivă în cazul lui Cătălin Cornel Drăgan (30 de ani) şi Corin Mămăligeanu (20 de ani), ambii fiind cercetaţi în prezent pentru lipsire de libertate şi viol. 

Conform unor surse judiciare apropiate anchetei, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila şi-a motivat decizia prin faptul că au apărut noi probe în dosar, mai exact expertiza ADN ce a vizat urmele biologice prelevate de pe pantalonii victimei a stabilit că acestea nu aparţin celor doi suspecţi, Cătălin Cornel Drăgan şi Corin Mămăligeanu.

Este vorba, de fapt, despre o a treia persoană, care a şi fost arestată preventiv în acest caz şi care a devenit principalul suspect în acest moment.

Noile informaţii vin în totală contradicţie cu ceea ce s-a întâmplat iniţial în acest caz. Arestarea lui Cătălin Cornel Drăgan şi Corin Mămăligeanu a avut loc după ce victima i-a identificat pe cei doi pe planşele fotografice, iar aceştia, ar fi recunoscut, la rândul lor, comiterea faptei.

Declaraţiile celor doi au fost făcute în prezenţa avocaţilor şi au fost filmate. Surse din anchetă exclud ipoteza că ar fi fost constrânşi să recunoscă răpirea şi violul.

Cei doi au stat în arest preventiv mai puţin de două luni, începând de pe 26 noiembrie 2019. Decizia instanţei poate fi contestată. Corin Mămăligeanu este judecat în prezent într-un alt dosar penal pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor.


CLICK - Follow us on Google News