3dots.ro

Mesajul emoționant adresat de Al Di Meola medicilor de la Spitalul Bagdasar- Arseni, care l-au îngrijit după infarctul suferit pe scenă

Mesajul emoționant adresat de Al Di Meola medicilor de la Spitalul Bagdasar- Arseni, care l-au îngrijit după infarctul suferit pe scenă

Chitaristul american Al Di Meola a fost externat de la Spitalul Bagdasar-Arseni din București, a anunțat artistul însuși pe pagina sa de Facebook, după ce, în urmă cu o săptămână, a suferit un infarct spre finalul unui concert susținut la Arenele Romane.

După ce a părăsit unitatea medicală în care a fost internat, artistul a transmis un mesaj de mulțumire întregii echipe medicale care l-a operat și l-a îngrijit.

”Astăzi am fost externat după cinci zile în Spitalul Bagdasar-Arseni din București, România. Încă nu-mi vine să cred că s-au întâmplat toate acestea! Dr. Valentin Chioncel mi-a salvat viața și voi fi pentru totodeauna recunoscător lui și echipei sale incredibile!”, a scris Al Di Meola, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Al Di Meola, în vârstă de 69 de ani, a susținut un concert în seara zilei de 27 septembrie, la Arenele Romane, în timpul căruia a suferit un infarct, potrivit medicilor.

El a fost transportat de urgență la spital, fiind internat la Secția de Cardiologie a Spitalului Bagdasar-Arseni, din Bucureşti, unde medicii i-au montat patru stenturi.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs