Alba Iulia. Un bărbat şi fiul său, în vârstă de un an, găsiţi spânzuraţi. Poliția a fost alertată de mama copilului

Data:

Alba Iulia. Un bărbat şi fiul său, în vârstă de un an, găsiţi spânzuraţi. Poliția a fost alertată de mama copilului

Un bărbat şi fiul său, în vârstă de un an, au fost găsiţi spânzuraţi într-un apartament din Alba Iulia, după ce poliţiştii, alertaţi de mama copilului, îngrijorată în urma unor mesaje primite de la fostul său partener, au pătruns în locuinţă prin forţarea uşii, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

Mama copilului a discutat printr-un schimb de mesaje cu bărbatul, fără ca din acestea să rezulte, în mod explicit, faptul că viața minorului ar fi în pericol.

”Iniţial, bărbatul a răspuns la telefon şi a dat asigurări că fiul său este bine, exprimându-şi disponibilitatea de a demonstra acest lucru, însă a refuzat să comunice unde se află, iar ulterior nu a răspuns la telefon şi nici la uşa apartamentului situat într-un bloc de pe strada Livezii din Alba Iulia, în care locuia cu chirie”, precizează poliția.

Polițiștii l-au identificat pe proprietarul apartamentului, un bărbat din municipiul Turda, județul Cluj, care nu și-a dat acordul pentru forțarea ușii apartamentului și s-a deplasat la Alba Iulia pentru a deschide și a permite accesul polițiștilor în apartament.

Întrucât uşa de acces era blocată, din interior, s-a pătruns în apartament prin forţarea acesteia.

După ce au spart ușa și au pătruns în interior, polițiștii au descoperit trupurile neînsuflețite ale bărbatului de 27 de ani și a copilului de un an. Potrivit IPJ Alba, cei doi au murit după ce s-au spânzurat.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din poliţişti criminalişti şi de investigaţii criminale, care efectuează cercetarea la faţa locului, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.