A murit actorul Alexandru Arşinel. Dumnezeu să-l odihnească!

29 Sep 2022 | scris de Cristina Romanescu

Alexandru Arşinel a încetat din viață astăzi la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti, unde se afla internat de două săptămâni. Actorul avea 83 de ani.

A murit actorul Alexandru Arşinel. Dumnezeu să-l odihnească!

Actorul a fost foarte bolnav în ultima perioadă. Pe 20 septembrie, acesta a fost dus la spital de fiul său din cauza unor escare, iritaţii ale pielii care apar în cazul persoanelor care stau foarte mult timp la pat.

Surse din cadrul Spitalului au precizat că actorul a fost tratat corespunzător, inclusiv astăzi medicii au făcut tot posibilul să îl ţină în viaţă, însă din păcate acest lucru nu a fost posibil.

Actorul fusese recent internat într-un centru specializat de îngrjiri paliative, după ce starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid.

Chiar angajaţii centrului au fost cei care au solicitat ca Alexandru Arşinel să fie transferat la spital pentru a putea primi îngrijiri medicale de specialitate.

Alexandru Arşinel s-a confruntat, în ultimii ani, cu numeroase probleme serioase de sănătate.

În anul 2017, actorul a fost internat pentru probleme cardiace, atunci când i-a fost montat un stent pe o arteră a inimii. De asemenea, el era diagnosticat cu diabet zaharat şi hipertensiune arterială.

În anul 2013, Arşinel a trecut printr-un transplant renal.


CLICK - Follow us on Google News