3dots.ro

Soția lui Alexandru Arșinel a murit, la 9 luni după regretatul actor

Soția lui Alexandru Arșinel a murit, la 9 luni după regretatul actor

Din articol:

La nouă luni de la decesul regretatului Alexandru Arșinel, soția sa, Marilena, s-a stins din viață.

Vestea tristă a fost făcută publică chiar de către fiul actorului, pe pagina sa de Facebook.

”Scumpa mea MAMĂ, ieri ți-ai luat rămas bun de la noi, de la această lume în care ai fost un ÎNGER și ai plecat într-o lume cu siguranță mai bună, fără suferință și fără durere.

Sunt sigur că acolo SUS te așteaptă tata și împreună cu el veți redeveni familia de odinioară.

Nu îmi iau la revedere de la tine deoarece vei exista în inima mea pentru totdeauna și undeva, cândva și cumva ne vom revedea și mă vei striga din nou Cristiane. TE IUBESC, MAMA!”, a scris Cristian Arșinel pe contul său de Facebook.

Alexandru Arșinel și Marilena au fost căsătoriți mai bine de 50 de ani. S-au cunoscut la ștrand în 1968 și a fost dragoste la prima vedere.

”La un moment dat am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea.
M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns. Am plusat şi am întrebat-o: «Dar ce ai face dacă m-aş îneca?». S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns!”, își amintea de prima întâlnire cu Marilena, Alexandru Arșinel.

Cei doi s-au căsătorit ulterior, doi ani mai târziu și au avut doi băieți: Bogdan și Cristian. Niciunul dintre ei nu a urmat cariera tatălui său – primul este inginer constructor, iar al doilea s-a orientat către agricultură.

La început, soții Arșinel au locuit într-o cameră, cu baia pe hol, la cămin. Acolo a venit pe lume primul copil al cuplului, Bogdan.

”Am păcălit-o! Cred că merita un bărbat mai bun decât mine, în sensul că n-am fost întotdeauna lângă ea când a trebuit. Întâlnirea cu Marilena a fost un semn dumnezeiesc! ”, mai spunea Alexandru Arșinel.

În 2016, în urma unui accident, în care s-a lovit la cap, soția actorulu nu s-a mai putut deplasa singură, ci doar sprijinită de cadru.

Pe data de 4 iunie, Alexandru Arșinel ar fi împlinit vârsta de 84 de ani.

Cristian Arșinel, unul dintre cei doi băieți ai săi, a mărturisit că atât el, cât și cei apropiați lui, au fost încercați greu de soartă, în ultima perioadă:

”Am fost sâmbătă care a trecut la Biserică și am făcut pomană pentru sufletul lui tata, mai ales că a fost și Sâmbăta Morților. Nu îmi lipsește doar mie tata, ci întregii familii. Tata a fost tata!”, a declarat pentru Click!, Cristian Arșinel.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs