Munca în zadar! Algelele curățate de pe plaja din Olimp ajung sa fie aruncate... tot in mare! - video

18 Iun 2021 | scris de Monica Nistor

România nu e bine, și asta nu numai din cauza conducătorilor pe care i-a avut, ci și a celor care o locuiesc și care, desigur, și-ar dori o țară ca afară neschimbând nimic din modul lor de a privi viața, munca...

Munca în zadar! Algelele curățate de pe plaja din Olimp ajung sa fie aruncate... tot in mare! - video

În ciuda faptului că experiența ar trebui să-i învețe pe unii că munca în zadar e făcută degeaba, deși uneori e făcută pe bani, există încă mulți care o practică cu nonșalanță, una demnă de o cauză mai bună.

Bunăoară avem de a face cu următorul caz, prezentat în imagini, în care mai mulți angajați curăță de alge plaja de la Olimp, aruncându-le înapoi în apa mării. 

Bine acum s-ar putea aduce ca argument că odată reintrate în circuitul natural, algele vor reveni la mal, asigurând locul de muncă al celui care le azvârle pentru încă o zi.

Dar la fel de bine s-ar putea invoca și faptul că ne confruntăm cu un alt exemplu în care lenea a fost mai puternică decât rațiunea și a învins, pentru că a încărca algele, a le transporta într-un loc în care să fie făcute compost presupunea ceva muncă...

Despre orice explicație ar fi vorba, se pare că la Olimp regula de a arunca algele de pe plajă în mare e una de bază, mai mulți muncitori fiind surprinși făcând acest lucru în momente diferite.


CLICK - Follow us on Google News