Alina Puşcaş, din spital: «Eu sunt chiar fericită că mă imunizez»

21 Iun 2020 | scris de Monica Pavelescu

Actriţa şi prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva“, Alina Puşcaş, a transmis un mesaj din Spitalul Militar Mobil din incinta Ana Aslan, unde se află internată ca urmare a infecţiei cu noul coronavirus.

Alina Puşcaş, din spital: «Eu sunt chiar fericită că mă imunizez»

Într-o postare făcută pe contul său de Instagram, Pușcaș spune că se simte foarte bine, fiind un pacient asimptomatic. 

”Bună dimineaţa din cortul ROL 2. Vă mulţumesc foarte mult pentru mesajele voastre şi vreau să vă liniştesc pe unii dintre voi, care sunteţi absolut panicaţi, «aoleu, e pozitivă».

Da, foarte bine, aleluia, ar trebui să mă felicitaţi pentru că sunt pozitivă şi asimptomatică, pentru că sunt într-o situaţie extrem de bună.

Eu nu fac decât să aştept negativizarea şi atât, pentru că nu am nici un fel de tratament, nu am ce să tratez. Eu sunt chiar fericită că mă imunizez cu această ocazie şi nu voi mai trăi acea panică permanentă că mă voi infecta.

Sunt tare emoţionantă, pentru că am chiar şi aşa, de la distanţă, familia lângă mine. Cred că este cel mai important şi cel mai frumos lucru, mai ales într-o situaţie de acest gen.

M-am emoţionat, pentru că aveam senzaţia că sunt la cea de-a patra naştere, pentru că atunci am primit flori în timpul spitalizării, dar uite că s-a mai întâmplat să mai primesc un buchet. Am primit de la soţul meu un buchet de flori, mi l-a trimis pur şi simplu printr-un prieten, care a venit să mi-l livreze“, scrie Alina Puşcaş pe InstaStory


CLICK - Follow us on Google News