Amalia Năstase: Nu înțeleg de ce o țară care își produce 90% din energie trebuie să fie lovită cum va fi România

14 Sep 2022 | scris de Anita Raicu

Amalia Năstase pune în discuție o serie de probleme care îi mistuie pe mulți dintre români, antreprenori sau pur și simplu, dacă mai există așa ceva în zilele noastre, oameni normali.

Amalia Năstase: Nu înțeleg de ce o țară care își produce 90% din energie trebuie să fie lovită cum va fi România

Într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, Amalia Năstase desființează măsurile propuse de guvern pentru sprijinirea populației sau a întreprinderilor mici și mijlocii în fața creșterilor aberante ale prețurilor la energie, pe care le consideră nefirești într-o țară care își produce 90% din energia necesară.

”Nu inteleg de ce o tara care isi produce 90% din energie trebuie sa fie lovita cum va fi Romania cu pretul crescut al energiei. Doar ca sa faca niste baieti destepti sute de milioane de euro?

De ce trebuie sa taiem becuri, etc, prin casa? Ce legatura au trei becuri amarate cu impactul major asupra companiilor din economie care consuma f mult curent si care vor intoarce aceste preturi in costurile alimentelor, serviciilor pe care tot noi le vom plati.

Vorbeste toata lumea politica cu o relaxare extraordinara despre solutia economisirii. Cine sa economiseasca? Fabricile de paine? De carne? De lapte? 

De exemplu despre oamenii bolnavi care depind de aparate medicale, zicea ministrul Energiei ca “e foarte simplu, sunt in evidenta la medicul de familie si anunta”. PE CINE ANUNTA???? 

Va rugam mult sa schimbati legea cu liberalizarea pretului la energie si gasiti altceva de furat ca nu merge deloc asa. Nu puteti sa o mai scaldati asa ca nu va trece de oameni. Pur si simplu nu au bani sa va mai sustina combinatiile. Va pup

PS: Nu exista nici o sustinere pt Imm uri. Imm urile care anunta companiile de energie ca vor curent plafonat pur si simplu nu vor mai avea contract la pret plafonat.

Asta se intampla de fapt. Le se reziliaza contractul daca vor pret plafonat pentru ca statul roman nu plateste aceasta plafonare decat dupa niste ani de zile si companiile nu-si  mai permit sa sustina aceste fonduri”, a scris Amalia Năstase pe pagina sa de Facebook, într-o postare extrem de apreciată.


CLICK - Follow us on Google News