3dots.ro

Surpriza unui american venit să descopere relicvele comunismului: ”Asta e România? Mă simt înșelat…” – video

Surpriza unui american venit să descopere relicvele comunismului: ”Asta e România? Mă simt înșelat…” – video

Un turist american a plecat la drum spre România convins că unul dintre subiectele pe care le va aborda va rupe gura târgului și îi va asigura o mulțime de vizualizări pe contul său de TikTok.

Numai că intenția sa nu s-a prea concretizat. Decis să străbată România în lung și în lat pentru a descoperi o țară plină de ruine, cu relicve ale comunismului la tot pasul, americanul mărturisește că a avut o adevărată surpriză la fața locului

”Am venit în această țară pentru atmosfera ex-comunistă. Vreau să merg la o benzinărie și să pompez combustibilul cu piciorul. Și să îi dau șpagă tipului de la stația de gaz ca să mă lase să intru. Și uită-te la asta cum arată! Serios, este nou-nouță. Ai crede că ești în Norvegia sau în Elveția.

Uită-te și la munții din spate. La imaginile dramatice, furtuna vine de acolo. Ca o nevastă româncă ce vine să vorbească cu tine”, comentează americanul pe contul său de TikTok, urmărit de aproximativ 100.000 de persoane.

”Am venit aici crezând că voi găsi chestii înfiorătoare, vibrații înfiorătoare. Dacă aș fi vrut așa ceva (n.red- adică o benzinărie ca lumea), aș fi fost în Elveția sau în Norvegia. Dar cred că doar fațada este curată. Înăuntru va fi murdărie”, a adăugat el, după care a tăcut, iar în schimb a apărut următoarea subtitrare pe ecran:

”Asta este România? Cred că lumea se schimbă cu adevărat. Orice fel de înghețată ți-ai putea dori. Dați-mi vibe-urile comuniste sau voi pleca!”, a scris turistul american.

@oopsimovedagain I Feel I Was Scammed. Give me the Views I Came For 😭🇷🇴 #romania #excommunism #gasstation #oopsimovedagain ♬ original sound – Oops, I moved again!

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs