Ana Morodan, primele dezvăluiri după ce a fost oprită de Poliție: ”Chiar nu îmi explic cum am urcat a doua oară la volan”

Ana Morodan, primele dezvăluiri după ce a fost oprită de Poliție: ”Chiar nu îmi explic cum am urcat a doua oară la volan”

Ana Morodan, care se ocupă cu ceea ce e definit a fi ”influensăreală” în România, a fost reținută după ce a fost prinsă băută și sub influența drogurilor la volan. A petrecut 24 de ore în arest, a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile și este cercetată în trei dosare penale.

Vorbind la Antena Stars despre incidentul care a făcut-o cap de afiș în media, Morodan reucunoaște că nu putea să iasă în oraș fără să ia pastile de fiecare dată, spune ea, pentru a-și ține sub control anxietatea.

”unt o fată foarte norocoasă, pentru că m-a iubit Dumnezeu și nu am lovit pe nimeni. Sunt singura care va suporta consecințele acțiunilor ei și nu am adus niciun fel de vătămare niciunui alt om. (…)

Pentru mine, privarea de libertate de 24 de ore a fost șocul realizării că ești captiv în tine, practic.

Ajunsesem să mă duc la pastile, când trebuia să ies undeva, pentru că anxietatea mea era atât de mare încât nu mai puteam să o controlez. (…)

Recunosc, ajunsesem să mă duc și să iau pastile de fiecare dată când trebuia să mă duc în oraș, de fiecare dată când trebuia să mă întâlnesc chiar și cu trei oameni”, a declarat Ana Morodan.

De asemenea, Morodan a mai mărturisit că nu își aduce aminte când s-a urcat a doua oară la volan.

”Nu știu cum am urcat la volan. Chiar nu îmi explic cum am urcat a doua oară la volan. Am luat niște calmante. Alcool era foarte puțin în sânge.

Cred că a fost cu siguranță un moment al vieții mele de care nu sunt mândră, de care îmi este rușine, evident, și care din păcate, în care am trăit, nefiind eu, pentru că atunci când iei medicamente care să te calmeze dintr-o stare de depresie sau anxietate, în exces, ele pun control pe mintea ta”, a spus Morodan.

Totodată, ea a ținut să precizeze că nu se afla sub influența substanțelor interzise atunci când s-a urcat la volan, luase calmante, dar nu își amintește ce băutură alcoolică a consumat.

”E foarte important, totuși, să înțelegem că am luat niște calmante și că alcoolul era foarte puțin în sânge, pentru că băusem nu mai știu ce, dar puțin. Era 0,05 %, am înțeles că e mai puțin decât o bere sau ceva de genul ăsta. (…) Să ne calmăm, că nu am luat substanțe. (…)

A fost o perioadă pentru mine în care eu chiar am crezut cu adevărat că aceste lucruri (pastilele – N.R.) chiar o să mă ajute să fiu bine, numai că după ce le trecea efectul nu era bine”.