Starea de sănătate a Anamariei Prodan s-a înrăutățit, după ce a fost confirmată cu COVID-19

29 Noi 2020 | scris de Anita Raicu

Starea de sănătate a Anamariei Prodan s-a înrăutăţit după ce a fost confirmată cu Covid-19, astfel că a fost nevoită să cheme Salvarea la vila din Snagov. Anamaria a ajuns de urgenţă la Matei Balş pentru mai multe investigaţii.

Starea de sănătate a Anamariei Prodan s-a înrăutățit, după ce a fost confirmată cu COVID-19

Problemele au început pentru impresara în vârstă de 47 de ani săptămâna trecută, după ce a participat la o şedinţă a conducerii clubului de fotbal Hermannstadt, la Sibiu, unde mare parte din echipă a fost confirmată cu COVID-19. 

Anamaria Prodan şi-a dat seama că nu este în regulă după ce a constatat primele simptome: dureri de cap şi febră, iar testul făcut i-a confirmat așteptările -COVID-19.

Surse dintre cei apropiație Anamariei Prodan au declarat că, duminică după-amiază, ea a a ajuns de urgenţă la spital pentru a-şi face investigaţii serioase.  
 
“Ana a fost bine, nu a avut simptome majore la început. Iniţial, s-a simţit obosită, şi a preferat să stea în pat. A avut grijă să îi protejeze şi pe ai ei, chiar e precaută.

Însă duminică dimineaţă totul s-a schimbat. Ana s-a simţit foarte rău şi a sunat la ambulanţă. Nu a vrut să mai stea, aşa că s-a prezentat de urgenţă la Matei Balş unde i s-au făcut radiografii la plămâni”, a declarat un apropiat al Anamariei Prodan pentru cotidianul Click!. 

În unele cazuri, în căutare de expunere mediatică, vedetele dâmbovițene recurg și la scenarii care să le aducă în prim-plan, rămâne să vedem dacă și în cazul Anamariei Prodan este vorba de așa ceva...


CLICK - Follow us on Google News