3dots.ro

Experiența deloc plăcută a unui turist în complexul turistic deținut de Andreea Esca: ”Frumusețea căsuțelor este umbrită de mizeria din ele!”

Experiența deloc plăcută a unui turist în complexul turistic deținut de Andreea Esca: ”Frumusețea căsuțelor este umbrită de mizeria din ele!”

Un turist care a petrecut un sejur în complexul turistic de la Porumbacu de Sus, deținut de Andreea Esca, mărturisește, într-o recenzie, că a avut parte de o experiență deloc plăcută

În recenzia sa, turistul spune că, din exterior, complexul turistic arată foarte bine, dar că înauntru, în căsuța ăn care a fost cazat a găsit o mizerie cruntă, de la praf până la excremete de șoareci și se întreabă de ce locația are note atât de mari pe platformele de turism.

Andreea Esca deține  un complex de vile rustice la Porumbacu de Sus, în județul Sibiu. Locația este des vizitată de turiști și este bine cotată, iar prețurile sunt în consecință.

”Din păcate, frumusețea căsuțelor este umbrită de mizeria din ele (păr peste tot, praf, baie necurățată, wc insalubru la propriu, murdar de excremente), de șoarecii din pereți și de cariile din lemn.

În prima zi a trebuit să mă duc la magazin după produse de curățenie pentru a face curat (total anormal)”, scrie turistul în recenzia sa.

El se mai plânge de prețurile mari, despre care afirmă că, după propria părere, ar fi cu greu de suportate de buzunarul unei familii cu copii.

”Micul dejun este extrem de scump (160 lei pe căsuță), practic 80 lei de persoană dacă ai copii mici și nu îi pui la socoteală cum a fost la noi.Menaj nu primești în banii pe care îi dai (mulți), nici măcar saci de gunoi (am găsit doar unul lângă cuptor).

Din cauza oamenilor care lucrează aici (și aici mă refer la curățenie, care e primordială pentru oricine, nu numai pentru o familie cu copii), nu îmi mai doresc o astfel de experiență.

Da, este frumos exteriorul, cu căsuțe vechi și colorate, însă nu pot să înțeleg notele mari pe care le au având în vedere ce am găsit aici.

Nu mai spun de ce se regăsește sub paturi (lipsesc șerpișorii). Vecinii cu care am stat de vorbă au avut parte de aceeași experiență neplăcută ca noi”, a mai scris turistul în recenzia sa.

Bineînțeles că Andreea Esca nu are altă vină decât faptul că nu-și strunește angajații așa cum trebuie și plătește cu imaginea sa publică pentru acest lucru…

Recenzie cazare la complexul turistic al Andreei Esca din Porumbacu de Sus

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs