3dots.ro

Andrei Caramitru, despre imaginile din destinații de vacanță exclusiviste: ”Problema e că sunt curve. De lux, da, dar curve…”

Andrei Caramitru, despre imaginile din destinații de vacanță exclusiviste:  ”Problema e că sunt curve. De lux, da, dar curve…”

Din articol:

Într-o postare extrem de acidă, ca multe dintre cele pe care le publică pe pagina sa de Facebook, Andrei Caramitru scrie despre perspectiva sa asupra invaziei de imagini de pe rețelele de socializare în care apar fete, ”frumoase, inteligente și educate”, în locuri de vacanță exotice, destinații de lux…

”Când e vara – se umple feed-ul de Instagram si Facebook de nu știu câte fete, frumoase de altfel si multe inteligente si educate, pe care le vezi in locuri incredibile – Ibiza, St Tropez, Sardinia, Miami, Mikonos, Dubai.

In cele mai luxoase locuri, pe iahturi sau hoteluri de super nișa 5 stele top-top. Luxul absolut. Locatia se schimba o data pe saptamana sau chiar de 2-3 ori. Trec prin zeci de locații pana la sfârșitul verii. Foste corporatiste sau au ceva o mica firma de vândut ceva însă si multe foste cântărețe prezentatoare tv etc.

In toate pozele astea ele sunt întotdeauna singure si par extrem de fericite, înțelegi. Si dau tot felul de sfaturi de viața la gloata care e in adoratie. Ce a reușit asta in viata! Fabulos!

Pai frate costa sute de mii de euro sa își facă asta vacantele așa 3-4 luni pe an. Tare !

Problema e ca sunt curve. De lux, da, dar curve. Asta e profesia si ce postează este pentru a atrage clienti noi – e un fel de catalog – si pentru a explica standardul – adica costa mulți bani si doar pe iaht in Mediterana.

Si clienții tinta nu sunt români, stati liniștiti, sunt băieții cu bani serioși de prin alte părti ale lumii”, a scris Andrei Caramitru pe pagina sa de Facebook.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs