Previziunea lui Andrei Caramitru, după ce va ajunge vaccinul în România: «Va fi circ, hedonism și balamuc, petreceri, paranghelii, tot tacâmul»

Autor:

Andrei Caramitru, fost consilier al lui Dan Barna, este de părere că, după ce vaccinurile anti-coronavirus vor fi disponibile în România, populația ”va petrece mai ceva ca după un război” și că va începe să circule din nou, acest lucru fiind ”extraordinar pentru economie”.

O prezență publică la fel de sumbră ca și CTP, dar pe Facebook, Andrei Caramitru suprinde în postarea pe care a făcut-o sâmbătă, în care spune că a vorbit ”cu câțiva sefi de corporații mari de tot din vest”, care i-au transmis că ”toate analizele lor arată că – începând cu iunie/iulie – va fi o nebunie”.

”Rata de vaccinare va fi suficientă ca să nu mai fie stres cu virusul. Și lumea – consumatorii – o să o ia razna”, mai scrie Caramitru, pe pagina de Facebook.

Continuând comentariul atipic, Caramitru adaugă: ”Lumea va petrece mai ceva ca după un război. Haos. Oamenii își vor cheltui banii în draci ca să circule, să facă petreceri, paranghelii, tot tacâmul. Va fi circ, hedonism și balamuc. Sex, alcool și rock&roll”.

El afirmă că ”asta e extraordinar pentru economie. Și foarte rău pentru conspiraționiști și extremiști. Deci e de bine. Mai avem doar câteva luni să strângem din dinți, ne facem o mică injecție și după – balamuc paranghelie, haos și distracție”.

Leave a Comment