3dots.ro

Andrew Tate, interviu acordat BBC din arestul la domiciliu în România: ”Sunt o forță a binelui. Acționez sub îndrumarea lui Dumnezeu” – video

Andrew Tate, interviu acordat BBC din arestul la domiciliu în România: ”Sunt o forță a binelui. Acționez sub îndrumarea lui Dumnezeu” – video

În primul interviu oferit unui post de televiziune important, BBC, după eliberarea sa din arestul Poliției române, Andrew Tate neagă faptul că ar promova o cultură a misoginismului și și-a apărat reputația.

Întrebat dacă opiniile sale controversate despre femei le dăunează tinerilor, influencerul a susținut că este o ”forță a binelui” și că ”acționează sub îndrumarea lui Dumnezeu pentru a face lucruri bune”.

Andrew Tate a respins mărturiile femeilor evidențiate în ancheta, care l-au acuzat de viol și exploatare sexuală și a declarat că o altă victimă de-ale sale, intervievată anonim de BBC la începutul acestui an, este ”imaginară”, fiind inventată de postul de televiziune britanic.

Femeia în cauză, căreia i s-a dat pseudonimul Sophie, pentru a-i fi protejată identitatea, a declarat la emisiunea ”File on Four” de la BBC Radio 4 că a venit cu Andrew Tate în România crezând că acesta era îndrăgostit de ea. După ce-a ajuns în România, ea a fost obligată să-și tatueze numele lui pe corp și să muncească pentru el.

Când a fost întrebat despre mărturia lui Sophie, Tate a declarat pentru BBC: ”Vă fac o favoare, oferindu-vă relevanță, vorbind cu dumneavoastră. Și vă spun acum, această Sophie, pe care BBC a inventat-o, care nu are chip. Nimeni nu știe cine este. Eu știu”.

În prezent Sophie oferă informații în ancheta desfășurată de procurorii români.

Întrebat despre afirmațiile directorului executiv al organizației ”Rape Crisis” din Anglia și Țara Galilor, care s-a declarat ”profund îngrijorată de ideologia periculoasă a culturii misogine pe care o răspândește Tate, el a răspuns că ”aceste acuzații reprezintă un gunoi”.

Când a fost în discuție și subiectul organizațiilor care l-au acuzat de creșterea numărului de cazuri de violență în care fetele sunt atacate și profesoarele sunt hărțuite, el a spus:

”Niciodată, niciodată, nu am încurajat un elev să atace un profesor, bărbat sau femeie, niciodată. Sunt împotriva fiecărei probleme din societatea modernă.”

Tate a mai sugerat că unele dintre comentariile sale au fost scoase din context și că unele au fost spuse sub formă de glumă, inclusiv o discuție în care a spus că părțile intime ale unei femei aparțin partenerului său masculin.

”Nu știu dacă înțelegi ce este sarcasmul. Nu știu dacă înțelegi ce este contextul. Nu știu dacă înțelegi ce înseamnă conținut satiric”, a declarat Tate.

De asemenea, el a negat că a recunoscut că a manipulat emoțional femeile, în ciuda comentariilor făcute într-o versiune anterioară a cursului său de coaching online, Hustlers University.

”Sunt cu adevărat o forță a binelui în lume. Poate că nu înțelegeți asta încă, dar o veți face în cele din urmă. Și cred cu adevărat că acționez sub îndrumarea lui Dumnezeu pentru a face lucruri bune și vreau să fac lumea un loc mai bun”, a mai spus el.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs